zware depressie (klinische depressie) symptomen, behandelingen, en nog veel meer

depressie Trends

Een constante gevoel van hopeloosheid en wanhoop is een teken je kan zware depressie, ook wel bekend als klinische depressie hebben.

Onder de Affordable Care Act, zullen veel ziektekostenverzekering plannen dekken preventieve geestelijke gezondheidszorg, met inbegrip van screening tests voor depressie en alcoholmisbruik, zonder kosten voor jou. Kom meer te weten.

Health Insurance Center

Major depressie kan soms voorkomen van de ene generatie naar de volgende in gezinnen, maar kan mensen beïnvloeden zonder familiegeschiedenis van de ziekte.

De meeste mensen voelen zich verdrietig of laag op een bepaald punt in hun leven. Maar klinische depressie wordt gekenmerkt door een depressieve stemming van de dag, soms name in de ochtend, en een verlies van interesse in normale activiteiten en relaties – symptomen die aanwezig zijn elke dag gedurende ten minste 2 weken. Daarnaast is volgens de DSM-5 – een handleiding gebruikt om psychische aandoeningen te diagnosticeren – u kunt andere symptomen met een ernstige depressie hebben. Die symptomen kunnen zijn

Depressie treft ongeveer 6,7% van de Amerikaanse bevolking ouder dan 18 jaar, volgens de National Institute of Mental Health. Algemeen tussen 20% en 25% van volwassenen een episode van ernstige depressie lijdt op enig moment in hun leven.

Zware depressie heeft ook invloed op oudere volwassenen, tieners en kinderen, maar vaak gaat gediagnosticeerd en onbehandeld in deze populaties.

Bijna twee keer zoveel vrouwen als mannen hebben grote of klinische depressio; hormonale veranderingen tijdens de puberteit, menstruatie, zwangerschap, miskraam en menopauze, kan het risico verhogen.

Andere factoren die het risico van een klinische depressie bij vrouwen die biologisch kwetsbaar zijn om het te stimuleren onder verhoogde stress thuis of op het werk, balanceren gezinsleven met loopbaan, en de zorg voor een ouder wordende ouders. Het opvoeden van een kind alleen zal ook het risico te verhogen.

s nieuwe e-serie over diagnose, de behandeling, en leven met binge eating disorder