presbyopie de voorbereiding van uw afspraak

Als u problemen ondervindt met uw visie, te beginnen bij het zien van een oogarts (optometrist of oogarts). Om het meeste uit uw tijd te maken met uw arts, is het een goed idee voor te bereiden op uw afspraak. Hier is wat informatie om u te helpen voor te bereiden.

Het voorbereiden van een lijst van vragen kan u helpen het meeste uit uw tijd te maken met uw arts. Lijst uw vragen van de belangrijkste aan de minst belangrijke. Voor presbyopie, een aantal fundamentele vragen aan uw arts te omvatten

In aanvulling op de vragen die u bereid hebt, aarzel dan niet om extra vragen die kunnen optreden tijdens uw afspraak vragen.

Uw arts zal waarschijnlijk vragen u een aantal vragen, waaronder enkele die betrekking hebben op uw algemene gezondheid, uw medische geschiedenis, uw oog gezondheid geschiedenis, uw familie medische geschiedenis en de geschiedenis van oogproblemen. Uw arts kan vragen

Wat je kunt doen

Wat te verwachten van uw arts

Zorg ervoor dat u voldoende verlichting. U kunt ook proberen met behulp van over-the-counter (receptplichtige) leesbril.

Wat u kunt doen in de tussentijd