premature ventriculaire contracties (PVC’s) testen en diagnose

Als uw arts vermoedt dat u premature ventriculaire contracties, kunt u een elektrocardiogram (ECG) te hebben. Deze test kan de extra beats detecteren, identificeren hun patroon en hun bron, en zoeken naar een onderliggende hart-en vaatziekten.

Afhankelijk van de frequentie en timing van premature ventriculaire contracties, verschillende ECG-testen zijn beschikbaar.

Als u last zeldzaam premature ventriculaire contracties, kunnen zij niet worden gedetecteerd tijdens de korte tijd van een standaard ECG wordt gedaan. In dergelijke gevallen kan het nodig zijn om een ​​draagbare controle-apparaat te gebruiken voor 24 uur of meer om een ​​abnormale ritmes vast te leggen. Voorkomende vormen van draagbare ECG’s omvatten

Event recorder. Deze draagbare elektrocardiogram apparaat kan ook worden vervoerd in uw zak of gedragen aan een riem of schouderband voor thuis monitoring van de activiteit van uw hart.

elektrocardiogram

Als je het gevoel symptomen, druk je op een knop, en een korte ECG-strook opname wordt gemaakt. Hierdoor kan uw arts om uw hartritme te zien op het moment van uw symptomen.

Een Holter monitor of event recorder kan helpen bij het identificeren van de patroon van uw premature ventriculaire contracties. Het optreden van meer dan drie premature ventriculaire slagen in een rij wordt ventriculaire tachycardie – welke symptomen kunnen veroorzaken en een teken van ernstige hartziekte.

Inspanningstest ECG. Deze diagnostische test maakt gebruik van elektrocardiografie de elektrische activiteit van uw hart opnemen terwijl je loopt op een loopband of pedaal een hometrainer. Het kan helpen bij het bepalen van de betekenis van uw premature ventriculaire contracties.

Bij premature slagen verdwijnen of afnemen tijdens een oefening test, worden ze meestal beschouwd als onschadelijk. Aan de andere kant, als oefening veroorzaakt extra beats, kan groter risico op ernstige hartritmestoornissen geven.