Premarin

Ongehinderd oestrogenen verhogen het risico van endometriale kanker. Het toevoegen van een progestageen het risico op endometriale hyperplasie, die een voorloper van endometriumkanker kan verminderen. Diagnostische maatregelen moeten worden genomen om uit te sluiten maligniteit bij postmenopauzale vrouwen met gediagnosticeerde aanhoudende of terugkerende abnormale genitale bloeden. Oestrogenen met of zonder progestinen niet worden gebruikt voor de preventie van hart- en vaatziekten of dementie. Verhoogd risico op beroerte en diepe veneuze trombose bij postmenopauzale vrouwen (50-79 jaar) gebruik van alleen oestrogeen gemeld. Verhoogd risico op een hartinfarct, beroerte, invasieve borstkanker, longembolie en diepe veneuze trombose bij postmenopauzale vrouwen (50-79 jaar) gebruik van oestrogenen in combinatie met progestinen gemeld. Een verhoogd risico op mogelijke dementie bij postmenopauzale vrouwen 65 jaar of ouder is ook gerapporteerd bij vrouwen die alleen oestrogeen of oestrogeen in combinatie met progestinen. Risico’s moeten worden aangenomen vergelijkbaar voor andere doses, combinaties en toedieningsvormen van oestrogenen en progestinen zijn. Oestrogenen, met of zonder progestagenen, moeten worden voorgeschreven bij de laagste effectieve dosis en voor de kortst mogelijke duur.

Gebruikt Voor Premarin

Therapeutische klasse: Endocriene-Metabolic Agent

Farmacologische klasse: Oestrogeen

Geconjugeerde oestrogenen tablet wordt ook gebruikt om de symptomen van borst- en prostaatkanker die door het lichaam verspreid bij mannen en vrouwen te behandelen. Het wordt ook gebruikt om bepaalde aandoeningen bij vrouwen vóór de menopauze te behandelen als hun eierstokken voldoende oestrogeen nature niet maken.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies over de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van geconjugeerde oestrogenen zijn niet uitgevoerd in de pediatrische populatie. Echter pediatrisch-specifieke problemen die de bruikbaarheid van deze medicatie bij tieners zou beperken niet verwacht.

Voordat u Premarin

Hoewel passende studies over de relatie oud zijn om de effecten van geconjugeerde oestrogenen zijn niet uitgevoerd in de geriatrische populatie werden geen geriatrische-problemen gedocumenteerd tot dusver. Echter, oudere patiënten meer kans op borstkanker, beroerte of dementie, wat voorzichtigheid bij patiënten die geconjugeerde oestrogenen nodig hebben.

Studies suggereren dat deze medicatie de melkproductie of de samenstelling kunnen veranderen. Als alternatief voor deze medicatie wordt voorgeschreven, moet u het kind op bijwerkingen en adequate inname van melk te controleren.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende kan een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar kan onvermijdelijk in sommige gevallen. Indien samen gebruikt, kan uw arts de dosis veranderen of hoe vaak u dit geneesmiddel gebruikt, of geeft u speciale instructies over het gebruik van voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Het is zeer belangrijk dat u dit geneesmiddel alleen zoals voorgeschreven door uw arts te gebruiken. Niet meer van het te gebruiken, gebruik het dan niet vaker, en niet te gebruiken voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Om dit te doen kan ongewenste bijwerkingen veroorzaken.

Dit geneesmiddel wordt geleverd met een bijsluiter. Lees en volg de instructies in de bijsluiter. Vraag uw arts als u vragen hebt.

U kunt dit geneesmiddel met of zonder voedsel.

Het is belangrijk dat je eet een evenwichtig dieet met een voldoende hoeveelheid calcium en vitamine D (in melk of andere zuivelproducten). Het wordt aanbevolen dat u ontvangt calcium en vitamine D-supplementen tijdens het ontvangen van dit geneesmiddel.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Correct gebruik van Premarin

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat dit medicijn goed werkt en geen ongewenste effecten veroorzaken. Bekken-examen, borstonderzoek en mammogram (borst x-ray) kan nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten, tenzij uw arts u anders.

Het gebruik van dit geneesmiddel tijdens de zwangerschap kan uw ongeboren kind schadelijk zijn. Gebruik een effectieve vorm van anticonceptie uit om zwanger te houden. Als u denkt dat u zwanger bent geworden tijdens het gebruik van het geneesmiddel, raadpleeg dan uw arts meteen.

Met behulp van grote doses van dit geneesmiddel gedurende een lange periode van tijd kan uw risico op een hartaanval, beroerte, bloedstolsels, dementie, borstkanker of baarmoederkanker te verhogen. Praat met uw arts over deze risico’s. Als u nog uw baarmoeder (uterus), vraag dan uw arts wanneer u moet ook gebruik maken van een progestageen geneeskunde.

Uw risico op hart-en vaatziekten of een beroerte van dit geneesmiddel is groter als u rookt. Uw risico wordt ook verhoogd als u diabetes of een hoog cholesterolgehalte hebt, of als je te zwaar bent. Praat met uw arts over manieren om te stoppen met roken. Houd uw diabetes onder controle. Vraag uw arts over dieet en lichaamsbeweging om uw gewicht en cholesterolgehalte in het bloed te controleren.

Vertel de arts of tandarts die verantwoordelijk is voor dat u gebruik van dit geneesmiddel voor elke vorm van chirurgische ingreep (inclusief een tandheelkundige ingreep) of spoedbehandeling. Uw arts zal beslissen of u moet doorgaan gebruik van dit geneesmiddel.

Het gebruik van dit geneesmiddel alleen kan uw risico op het krijgen van kanker van de uterus (baarmoeder) te verhogen. Neem contact op met uw arts meteen als u ongewone vaginale bloeden tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Stop met het gebruik van dit geneesmiddel en raadpleeg uw arts onmiddellijk als zware hoofdpijn of een plotselinge verlies van het gezichtsvermogen of een andere verandering in het gezichtsvermogen optreedt tijdens het gebruik van dit geneesmiddel. Uw arts kan wilt u hebt uw ogen laten controleren door een oogarts (oogarts).

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Premarin

Dit geneesmiddel kan leiden tot een ernstige vorm van allergische reactie genaamd anafylaxie. Anafylaxie kan levensbedreigend zijn en vereist onmiddellijke medische aandacht. Bel uw arts meteen als u een huiduitslag, jeuk, heesheid, moeite met ademhalen, problemen met slikken, of zwelling van uw handen, gezicht, mond of keel tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Voordat u een medische test, vertel de arts die verantwoordelijk is voor dat u dit geneesmiddel gebruikt. De resultaten van een aantal tests kunnen worden beïnvloed door dit geneesmiddel.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Premarin Side Effects

Premarin (geconjugeerde oestrogenen)

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie X Niet voor gebruik tijdens zwangerschap

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedenis 10+ jaar goedgekeurd door de FDA 2003

Atrofische Vaginitis estradiol actueel, Estrace, Vagifem, Prempro, Estrace vaginale crème

Abnormale baarmoeder Bloeden Mirena, Megace, Depo-Provera, megestrol, medroxyprogesteron, Provera

Postmenopauzale symptomen oestradiol, Estrace, Prempro, Microgestin Fe 1/20, Climara, Vivelle-Dot

Osteoporose hydrochloorthiazide, alendronaat, Fosamax, estradiol, calciumcarbonaat, Prolia