prehypertension lifestyle en huismiddeltjes

Als uw bloeddruk stijgt, neemt ook het risico op hart- en vaatziekten. Dat is waarom het zo belangrijk om prehypertension beheersen. De sleutel is een verbintenis tot gezonde levensstijl veranderingen.

Gebruik minder zout. De Dietary Guidelines for Americans adviseren het beperken van natrium tot minder dan 2300 mg per dag. Een lagere natriumgehalte – 1,500 milligram (mg) per dag – is geschikt voor mensen die 51 jaar of ouder, en personen van alle leeftijden die zwart zijn of die hoge bloeddruk, diabetes of chronische nierziekte.

Terwijl u de hoeveelheid zout je eet door neer te zetten het zoutvaatje te verminderen, moet je meestal ook aandacht besteden aan de hoeveelheid zout die in de verwerkte voedingsmiddelen je eet, zoals soep in blik of bevroren diners.

Verhoog de lichamelijke activiteit. Regelmatige lichamelijke activiteit kan helpen uw bloeddruk verlagen, het beheer van stress, verminderen het risico op andere gezondheidsproblemen en hou je gewicht onder controle.

Voor de meeste gezonde volwassenen, het Department of Health and Human Services raadt u ten minste 150 minuten per week van matige aërobe activiteit of 75 minuten per week van krachtige aërobe activiteit, of een combinatie of matige en krachtige activiteit. Doel om spierversterkende oefeningen ten minste twee dagen per week te doen.