prefest

De eierstokken beginnen te minder oestrogeen na de menopauze (de verandering van het leven) te produceren. Dit geneesmiddel wordt voorgeschreven aan make-up voor het laagste bedrag van oestrogeen. Oestrogenen helpen verlichten van symptomen van de menopauze, zoals opvliegers en ongewoon zweten, rillingen, zwakheid of duizeligheid. Progestagenen helpen de effecten van oestrogenen reguleren.

Oestrogenen worden voorgeschreven om verschillende redenen

Gebruikt Voor Prefest

Oestrogenen kunnen ook worden gebruikt voor andere voorwaarden zoals bepaald door uw arts.

Er is geen bewijs voor de medische mening dat het gebruik van oestrogenen de patiënt houden gevoel jong ondersteunen, houdt de huid zacht, of vertragen rimpels. Evenmin is bewezen dat het gebruik van oestrogenen tijdens de menopauze emotionele en nerveuze symptomen zal verlichten, tenzij deze symptomen worden veroorzaakt door andere symptomen van de menopauze, zoals opvliegers of opvliegers.

Oestrogenen en progestagenen zijn alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op geneesmiddelen in deze groep of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals aan levensmiddelen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen. Er is geen specifieke informatie vergelijken met het gebruik van oestrogenen en progestagenen bij ouderen met gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Oestrogenen en progestagenen worden niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap of vlak na de bevalling. Zwangerschap of het behoud van zwangerschap onwaarschijnlijk rond de tijd van de menopauze.

Oestrogenen en progestagenen overgaan in de moedermelk en kan de inhoud veranderen of verlagen van de hoeveelheid moedermelk. Het gebruik van dit geneesmiddel wordt niet aanbevolen bij moeders die borstvoeding geven.

Voordat u Prefest

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u één van deze geneesmiddelen, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Geneesmiddelen gebruikt in deze klasse met een van de volgende geneesmiddelen wordt afgeraden. Uw arts kan besluiten om u niet te behandelen met een medicijn in deze klasse of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Geneesmiddelen gebruikt in deze klasse met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van geneesmiddelen in deze klasse beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die oestrogeen en progestageen combinatie (ovariële hormoontherapie) bevatten. Het kan niet specifiek Prefest zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Oestrogenen en progestagenen komen meestal met de patiënt informatie of aanwijzingen. Lees ze zorgvuldig door voordat u dit geneesmiddel.

Neem dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven door uw arts. Neem niet meer van te nemen en geen rekening of gebruik het voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Probeer om het geneesmiddel op hetzelfde tijdstip iedere dag om de mogelijkheid van bijwerkingen te verminderen en in staat te stellen beter te werken.

Voor patiënten die oestrogenen en progestagenen via de mond

De dosis medicijnen in deze categorie verschillend voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van deze geneesmiddelen. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Het is zeer belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat dit geneesmiddel geen ongewenste effecten veroorzaken. Deze bezoeken zullen gewoonlijk elk jaar, maar sommige artsen vereisen ze vaker.

Het is nog niet bekend of het gebruik van oestrogenen verhoogt het risico op borstkanker bij vrouwen. Daarom is het zeer belangrijk dat u regelmatig uw borsten voor een ongebruikelijke brokken of ontlading. Meld eventuele problemen met uw arts. Je moet ook een mammografie (röntgenfoto’s van de borsten) gedaan als uw arts u aanraadt. Omdat borstkanker opgetreden in mannen die oestrogenen, regelmatig zelfonderzoek van de borsten examens en tentamens door uw arts voor een ongebruikelijke brokken of afscheiding moet worden gedaan.

Vertel de arts die verantwoordelijk is voor dat u met dit geneesmiddel voordat eventuele laboratoriumtest omdat sommige resultaten kunnen worden beïnvloed.

Correct gebruik van oestrogeen en progestageen combinatie (ovariële hormoontherapie)

Vrouwen hebben zelden ernstige bijwerkingen van het nemen van oestrogenen aan oestrogeen vervangen. Bespreek deze mogelijke effecten op met uw arts

Het langdurig gebruik van oestrogenen is beschreven dat het risico op endometriale kanker (kanker van de bekleding van de baarmoeder) bij vrouwen na de menopauze verhogen. Dit risico lijkt toenemen met de dosis en de gebruiksduur verhogen. Wanneer oestrogenen worden gebruikt in lage doses voor minder dan 1 jaar, is er minder risico. Het risico wordt ook beperkt door een progestine (een vrouwelijk hormoon) wordt toegevoegd of vervangt deels, dosis oestrogeen. Als de baarmoeder is chirurgisch (totale hysterectomie) verwijderd is, is er geen risico op endometriumkanker, en behoeft een oestrogeen en progestine combinatie nemen.

Het is nog niet bekend of het gebruik van oestrogenen verhoogt het risico op borstkanker bij vrouwen. Hoewel een aantal grote studies tonen een verhoogd risico, de meeste studies en de verzamelde informatie tot op heden geen ondersteuning voor dit idee.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Prefest

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie X Niet voor gebruik tijdens zwangerschap

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Postmenopauzale symptomen oestradiol, Premarin, Estrace, Prempro, Microgestin Fe 1/20, Climara

Atrofische Vaginitis estradiol actueel, Premarin, Estrace, Vagifem, Prempro

Prefest Side Effects

geconjugeerde oestrogenen / medroxyprogesteron

Osteoporose hydrochloorthiazide, alendronaat, Fosamax, estradiol, calciumcarbonaat, Prolia

Atrofische Urethritis estradiol actueel, Premarin, Estrace, Vagifem, Prempro