postpartum depressie behandelingen en drugs

Behandeling en hersteltijd variëren, afhankelijk van de ernst van de depressie en de individuele behoeften. Als u een traag werkende schildklier of een onderliggende ziekte, kan uw arts die voorwaarden behandelen of doorverwijzen naar de juiste specialist. Uw arts kan ook verwijzen naar een geestelijke gezondheid provider.

De baby blues meestal verdwijnen op hun eigen binnen een paar dagen tot 1-2 weken. In de tussentijd

Postpartum depressie wordt vaak behandeld met psychotherapie (ook wel praten therapie of geestelijke begeleiding), medicatie of beide.

Met de juiste behandeling, postpartum depressie verdwijnt meestal binnen zes maanden. In sommige gevallen, postpartum depressie veel langer, chronisch depressie. Het is belangrijk om te blijven behandeling na je begint te voelen beter. Stoppen met de behandeling te vroeg kan leiden tot een terugval.

Baby blues

postpartum depressie

Postpartum psychose vereist onmiddellijke behandeling, vaak in het ziekenhuis. De behandeling kan bestaan

De behandeling van postpartum psychose kan het vermogen van een moeder om borstvoeding te dagen. Afscheiding van de baby maakt borstvoeding moeilijk, en sommige medicijnen voor de behandeling van postpartum psychose worden niet aanbevolen voor vrouwen die borstvoeding geven. Als je ervaart postpartum psychose, kan uw arts helpen bij het werken door middel van deze uitdagingen.

postpartum psychose