pms-clotrimazol en betamethason actueel

Gebruikt Voor Pms-Clotrimazole en betamethason

Therapeutische klasse: anti-infectieuze / anti-inflammatoire Combinatie

Farmacologische klasse: Betamethason

Chemische Klasse: Imidazool

Clotrimazol en betamethason topische crème of lotion wordt aangebracht op de huid te behandelen

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Voordat u Pms-Clotrimazole en betamethason

Het gebruik van Lotrisone® crème wordt niet aanbevolen bij kinderen jonger dan 17 jaar.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van clotrimazol en betamethason actueel combinatie bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten hebben meer kans op een dunner huid of huidzweren, die voorzichtigheid bij patiënten die clotrimazol en betamethason actuele combinatie kan eisen.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die betamethason en clotrimazol bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Pms-Clotrimazole en betamethason zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Het is zeer belangrijk dat u dit geneesmiddel alleen zoals voorgeschreven door uw arts te gebruiken. Niet meer van het te gebruiken, gebruik het dan niet vaker, en niet te gebruiken voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Om dit te doen kan ongewenste bijwerkingen of huidirritatie veroorzaken.

Dit geneesmiddel moet komen met een bijsluiter. Lees en volg deze instructies nauwkeurig. Vraag uw arts als u vragen hebt.

Dit geneesmiddel is voor gebruik op alleen de huid. Snap het niet in uw ogen, neus, mond of vagina, of toe te passen op je gezicht of onder je armen.

Om u te helpen opruimen van uw huid infectie volledig, is het zeer belangrijk dat u het gebruik van dit geneesmiddel voor de full-time van de behandeling, zelfs als uw symptomen beginnen te ruimen na een paar dagen. Omdat schimmel of gist infecties erg traag kan zijn voor het opruimen, moet u doorgaan met het gebruik van dit geneesmiddel elke dag gedurende enkele weken of meer. Als u stopt met het gebruik van dit geneesmiddel te snel, kan uw symptomen terugkeren. Gebruik geen doses niet te missen.

Gebruiken

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Correct gebruik van betamethason en clotrimazol

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Als uw huid infectie niet binnen 1 week voor jock itch of ringworm van het lichaam, en 2 weken voor voetschimmel wordt verbeterd, of als het erger wordt, contact op met uw arts.

Het gebruik van te veel van dit geneesmiddel of het gebruik van het voor een lange tijd kan het risico van het hebben van bijnier problemen toenemen. Het risico is groter voor kinderen en patiënten die grote hoeveelheden gedurende langere tijd. Praat met uw arts meteen als u meer dan één van deze symptomen tijdens het gebruik van dit geneesmiddel: wazig zien, duizeligheid of flauwvallen, een snelle, onregelmatige of bonkende hartslag, toegenomen dorst of plassen, prikkelbaarheid, of ongewone vermoeidheid of zwakte .

Neem contact op met uw arts meteen als u een huiduitslag, brandend, stekend gevoel, zwelling, roodheid of irritatie op de huid.

Gebruik geen cosmetica of andere huidverzorgingsproducten te gebruiken op de behandelde gebieden.

Om u te helpen opruimen van uw huid infectie volledig en om te helpen ervoor te zorgen dat niet terugkeert, de volgende een goede gezondheid gewoonten zijn belangrijk

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Pantone-Clotrimazole en betamethason

Als u vragen heeft over dit contact op met uw arts.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Pms-Clotrimazole En Betamethason Side Effects

betamethason / clotrimazol actueel

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Tinea Corporis clotrimazol actueel, ketoconazol actueel, terbinafine, Lotrisone, Lamisil, miconazol actueel, griseofulvine

Tinea cruris clotrimazol actueel, ketoconazol actueel, terbinafine actueel, Lotrisone, Lamisil, miconazol actueel, griseofulvine

Tinea Pedis clotrimazol actueel, ketoconazol actueel, terbinafine actueel, Lotrisone, Lamisil, miconazol actueel, griseofulvine