phosphasal

Therapeutische klasse: Urinary Krampstillend

Gebruikt Voor Phosphasal

Farmacologische klasse: Hyoscyamine

Chemische Klasse: Salicylaat, Non-Aspirine

Urelle® is een combinatie van vijf medicijnen: hyoscyamine, methenamine, methyleenblauw, fenylsalicylaat en natriumfosfaat. Het wordt gebruikt om pijn, zwelling, pijn, frequente aandrang tot urineren verlichten en krampen of spasmen van de urinewegen veroorzaakt door een infectie of een diagnostische procedure.

Hyoscyamine is een antispasmodic drug, die spierkrampen of spasmen verlicht. Methenamine en methyleenblauw zijn antiseptische drugs, die duidelijk een infectie van de urinewegen te helpen. Fenylsalicylaat is een pijnstiller. Natriumfosfaat maakt de urine zuurder, die methenamine beter werken helpt.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Voordat u Phosphasal

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond pediatrische-specifieke problemen die het nut van Urelle® bij kinderen zou beperken. Echter, is het gebruik niet aanbevolen bij kinderen van 6 jaar en jonger.

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van Urelle® bij geriatrische patiënten.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die hyoscyamine, methenamine, methyleenblauw, fenylsalicylaat, en natrium fosfaat bevatten. Het kan niet specifiek Phosphasal zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Neem dit geneesmiddel voor de full-time van de behandeling, zelfs als u zich beter begint te voelen. Houd ook uw afspraken met uw arts voor check-ups, zodat uw arts beter in staat om u te vertellen wanneer te stoppen met het innemen van dit geneesmiddel zal zijn.

Drink extra vocht nadat u dit geneesmiddel te nemen, zodat u meer plassen.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Correct gebruik van hyoscyamine, methenamine, methyleenblauw, fenylsalicylaat en natriumfosfaat

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert de voortgang van u of uw kind op regelmatige bezoeken. Hierdoor kan uw arts om te zien of het medicijn goed werkt en om te beslissen of u moet blijven om het te nemen.

Als uw of uw kind symptomen niet verbeteren of als ze erger worden, contact op met uw arts.

Stop met het gebruik van dit geneesmiddel en raadpleeg uw arts meteen als u of uw kind zien, duizeligheid, of snelle pols hebben vervaagd.

Dit geneesmiddel zal uw urine blauw te kleuren. Dit is normaal en is niets aan de hand.

Dit geneesmiddel zal niet genezen van een ernstige infectie van de urinewegen en werkt alleen de symptomen zo lang als u doorgaat met het te nemen verlichten.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Phosphasal

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Phosphasal Side Effects