phentermine (oraal) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Neem dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven door uw arts. Neem niet meer van te nemen, hoeft het niet meer vaak, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Als u te veel van dit geneesmiddel in te nemen, kan het worden gewoonte-vorming (waardoor geestelijke of lichamelijke afhankelijkheid).

Dit geneesmiddel is verkrijgbaar in vier vormen: capsules, desintegrerende tabletten met verlengde afgifte capsules en tabletten. Volg de dosering instructies voor het formulier dat u gebruikt.

Slik de verlengde afgifte capsule geheel. Do not crush, breken of kauwen.

Pak de desintegrerende tablet met of zonder voedsel. Zorg ervoor dat uw handen droog zijn voordat het aanraken van de tablet. Leg de tablet op de bovenkant van je tong direct na het verwijderen uit de fles. Het moet snel smelten. Nadat de tablet is gesmolten, slikken of neem een ​​slok water.

Volg nauwgezet de instructies van uw arts voor een calorie-arm dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Praat met uw arts voordat u begint met sporten.

Om problemen met slapen te voorkomen, neemt u de laatste dosis van de dag ongeveer 4 tot 6 uur voor het slapen gaan, tenzij uw arts u anders.

opslagruimte

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.