phentermine en topiramaat (oraal) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Neem dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven door uw arts. Neem niet meer van te nemen, hoeft het niet meer vaak, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Als er te veel wordt genomen, kan het worden gewoonte-vorming (waardoor geestelijke of lichamelijke afhankelijkheid).

Dit geneesmiddel wordt geleverd met een medicatie gids. Lees en volg de instructies nauwkeurig. Vraag uw arts als u vragen hebt.

Neem dit geneesmiddel eenmaal per dag in de ochtend, met of zonder voedsel. Vermijd het gebruik van dit geneesmiddel in de avond moeite met slapen te voorkomen.

Slik de verlengde afgifte capsule geheel. Do not crush, breken of kauwen.

Volg nauwgezet de instructies van uw arts voor een calorie-arm dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Praat met uw arts voordat u begint met een trainingsprogramma.

Uw arts moet u vertellen om te stoppen met het gebruik van dit geneesmiddel als u niet een bepaalde hoeveelheid gewicht binnen de eerste 12 weken van de behandeling niet te verliezen.

opslagruimte

Het is belangrijk dat u extra water per dag te drinken, terwijl u dit geneesmiddel in te nemen om te voorkomen dat nierstenen.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.