Phenazopyridine

Therapeutische klasse: Pijnstillende

Gebruikt Voor Phenazopyridine

, Phenazopyridine is zonder recept verkrijgbaar.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor Phenazopyridine, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op Phenazopyridine of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van Phenazopyridine bij kinderen gebruik in andere leeftijdsgroepen, wordt niet verwacht dat verschillende bijwerkingen of bij kinderen dan in volwassenen veroorzaken.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen. Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van Phenazopyridine bij ouderen gebruik in andere leeftijdsgroepen, fenazopyridine wordt niet verwacht dat verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen dan in jongere volwassenen.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Voordat u Phenazopyridine

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van Phenazopyridine beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Phenazopyridine wordt het best genomen met voedsel of na het eten van een maaltijd of een snack tot maagklachten te verminderen.

Gebruik geen overgebleven medicijn voor toekomstige urinewegen problemen zonder eerst met uw arts. Een infectie kan extra medicijnen nodig.

De dosis Phenazopyridine zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses Phenazopyridine. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van Phenazopyridine mist, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Neem contact op met uw arts als symptomen zoals bloed in de urine, moeilijk of pijnlijk urineren, frequente aandrang om te plassen, of een plotselinge afname van de hoeveelheid urine verschijnen of verergeren terwijl u Phenazopyridine.

Phenazopyridine zorgt ervoor dat de urine roodachtig oranje. Dit is te verwachten, terwijl je hem gebruikt. Dit effect is onschadelijk en zullen verdwijnen na het stoppen met het geneesmiddel. Ook kan het geneesmiddel kleding vlekken.

Voor patiënten die zachte contactlenzen dragen

Voor diabetici

Voordat u een medische test, vertelt de verantwoordelijke persoon die u neemt Phenazopyridine. De resultaten van een aantal tests kan worden beïnvloed door Phenazopyridine.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Correct gebruik van Phenazopyridine

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap categorie B geen bewezen risico voor de mens

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Tussenliggende amitriptyline, Elavil, Pyridium, imipramine, Elmiron, Tofranil, Azo Urine pijnbestrijding, dimethylsulfoxide, Uristat, Azo-Standard, Cryoserv

Dysurie oxybutynine, Pyridium, Ditropan, flavoxaat, Azo Urine pijnbestrijding, Ditropan XL, Urispas, Gelnique, Oxytrol, Uristat, Azo-Standard, Uricalm

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Phenazopyridine

Phenazopyridine Side Effects

Phenazopyridine