phazyme

Gebruikt Voor Phazyme

Therapeutische klasse: antiflatulent

Simethicon kan ook worden gebruikt voor andere voorwaarden zoals bepaald door uw arts.

Simethicone is zonder recept verkrijgbaar.

Zodra een geneesmiddel voor marketing goedgekeurd voor een bepaalde toepassing, kan ervaring blijkt dat het ook bruikbaar voor andere medische problemen. Hoewel deze toepassingen niet zijn opgenomen in de etikettering van producten, wordt simethicon gebruikt bij bepaalde patiënten voor de volgende tests

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Dit geneesmiddel is getest bij kinderen en effectieve doses, is niet aangetoond dat verschillende bijwerkingen of problemen dan in volwassenen veroorzaken.

Voordat u Phazyme

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen. Er is geen specifieke informatie te vergelijken gebruik van simethicon bij ouderen met gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die simethicon bevatten. Het kan niet specifiek Phazyme zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Voor een effectief gebruik van simethicon

Neem dit geneesmiddel na de maaltijd en voor het slapen gaan voor het beste resultaat.

Voor patiënten die de kauwtablet vorm van dit geneesmiddel

Voor patiënten die de orale vloeibare vorm van dit geneesmiddel

Vermijd voedingsmiddelen die lijken te gas te verhogen. Kauw voedsel zorgvuldig en langzaam. Verminder de lucht slikken door het vermijden van koolzuurhoudende, koolzuurhoudende dranken. Niet roken voor de maaltijd. Ontwikkelen van regelmatige stoelgang en regelmatig te oefenen. Zorg ervoor dat uw zorgverlener weet dat als je op een zoutarm, low-suiker, of een andere speciale dieet. De meeste geneesmiddelen bevatten meer dan hun actieve ingrediënt.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Er zijn geen gemeenschappelijke of belangrijke gerapporteerde bijwerkingen van dit medicijn geweest. Echter, als u een bijwerking optreedt, contact op met uw arts.

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie N Niet geclassificeerd

Correct gebruik van simethicon

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Functionele Gastric Disorder simethicon, Mylicon, amylase / cellulase / hyoscyamine / lipase / phenyltoloxamine / protease, Maalox Anti-Gas, Alka-Seltzer Anti-Gas, Gas Mytab

Gas simethicon, Mylanta, Mylicon, van actieve koolstof, gas-X

Postoperatieve Gas Pains simethicon, vasopressine, Mylicon, pitressine, Maalox Anti-Gas, Alka-Seltzer Anti-Gas

Endoscopie of Radiology Premedicatie diazepam, Valium, hyoscyamine, simethicon, Levsin, Mylicon

Phazyme Side Effects

Phazyme (simethicon)