permethrine (actuele route) beschrijving en merknamen

Permethrine 1% lotion wordt gebruikt voor de behandeling van hoofdluis infecties. Het werkt door het vernietigen van zowel de luizen en hun eieren. De 5% crème wordt gebruikt om schurft infecties door de mijten die schurft veroorzaken vernietigen.

Dit product is beschikbaar in de volgende toedieningsvormen

Canadese Merknaam

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Studies over dit geneesmiddel zijn gedaan bij volwassen patiënten, en er is geen specifieke informatie vergelijken gebruik van topische permethrin bij kinderen gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen. Er is geen specifieke informatie over het vergelijken van het gebruik van actuele permethrine bij ouderen met gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Studies bij vrouwen wijzen erop dat deze medicatie vormt een minimaal risico voor de zuigeling bij gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Lotion; Spray; Cream; Liquid

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

allergieën

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Pediatric

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van topische permethrin beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts te vertellen als u andere medische problemen, vooral

Houd dit geneesmiddel uit de buurt van de ogen. Als je per ongeluk wat in uw ogen krijgen, spoel ze grondig met water in een keer.

geriatrisch

Zwangerschap

Borstvoeding

Permethrin lotion die wordt gebruikt om luizen, zit in een verpakking die slechts één behandeling houdt. Gebruik zoveel mogelijk van de geneeskunde als je nodig hebt en de juiste gooi resterende lotion.

Voor de behandeling van hoofdluis (1% lotion)

geneesmiddelinteracties

Hoofdluizen kunnen gemakkelijk worden overgedragen van de ene persoon naar de andere door direct contact met kleding, hoeden, sjaals, beddengoed, handdoeken, washandjes, haarborstels en kammen, of haren van geïnfecteerde personen. Daarom moeten alle leden van uw huishouden worden onderzocht op hoofdluis en dient de behandeling te krijgen als ze worden gevonden te worden besmet. Als u vragen heeft over dit contact op met uw arts.

andere interacties

Voor de behandeling van schurft (5% crème)

Andere medische problemen

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Om herinfectie of verspreiding van de infectie naar andere mensen te voorkomen, zijn een goede gezondheid gewoonten vereist. Deze omvatten de volgende

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

doseren

opslagruimte