Peridex

Therapeutische klasse: Antibacteriële

Gebruikt Voor Peridex

Gingivitis wordt veroorzaakt door bacteriën die groeien in de bekleding (plaque) die zich vormt op de tanden tussen de tanden poetsen. Chloorhexidine vernietigt de bacteriën, waardoor het voorkomen gingivitis te voorkomen. Echter, chloorhexidine niet voorkomen dat tandplak en tandsteen van de vorming; juiste tanden poetsen en flossen zijn nog steeds noodzakelijk en belangrijk.

Chloorhexidine is alleen beschikbaar bij het voorschrijven van uw tandarts of medische arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Studies over dit geneesmiddel zijn gedaan bij volwassen patiënten, en er is geen specifieke informatie vergelijken gebruik van dit geneesmiddel bij kinderen gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen. Er is geen specifieke informatie vergelijken met het gebruik van dit geneesmiddel bij ouderen met een gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Studies bij vrouwen wijzen erop dat deze medicatie vormt een minimaal risico voor de zuigeling bij gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Voordat u Peridex

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die chloorhexidine bevatten. Het kan niet specifiek Peridex zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Chloorhexidine mondspoeling moet worden gebruikt nadat u hebt geborsteld en flossed je tanden. Spoel de tandpasta volledig uit je mond met water voor het gebruik van de mondspoeling. Niet eten of drinken gedurende enkele uren na het gebruik van de mondelinge spoelen.

De dop op de oorspronkelijke verpakking van chloorhexidine kunnen worden gebruikt om de 15 ml (½ fluid ounce) meten dosis van dit geneesmiddel. Vul de dop aan de “ vullijn. ” Als je niet de tandheelkundige spoelen in de originele verpakking ontvangt, zorg ervoor dat je een meettoestel voor het meten van de juiste dosis. Uw apotheker kan u hierbij helpen.

Swish chloorhexidine rond in de mond gedurende 30 seconden. Toen spuwde. Gebruik het geneesmiddel volle sterkte. Niet mengen met water voor gebruik. Niet inslikken het geneesmiddel.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Chloorhexidine kan een bittere nasmaak hebben. Doe je mond met water niet onmiddellijk na het gebruik van chloorhexidine, omdat dit te doen zal de bitterheid te verhogen. Spoelen kan ook het effect van het geneesmiddel te verminderen.

Chloorhexidine kan de manier waarop voedsel proeven om u te veranderen. Soms is dit effect kan duren tot 4 uur nadat u de mondspoeling te gebruiken. In de meeste gevallen zal dit effect minder zichtbaar geworden als u doorgaat met het geneesmiddel te gebruiken. Wanneer u stopt met het gebruik van chloorhexidine, moet uw smaak weer normaal.

Chloorhexidine kan vlekvorming en een toename van tandsteen (calculus) op de tanden. Borstelen met een tandsteen-control tandpasta en flossen je tanden dagelijks kan helpen verminderen deze tandsteen en vlekken. Daarnaast moet u uw tandarts te bezoeken ten minste elke 6 maanden de tijd om uw tanden gereinigd en het tandvlees onderzocht.

Als u denkt dat een kind met een gewicht van 22 pond (10 kg) of minder heeft ingeslikt meer dan 4 ounces van de tandheelkundige spoelen, krijgt noodhulp in een keer. Bovendien, als een kind van elke leeftijd drinkt de tandheelkundige spoelen en heeft symptomen van alcoholvergiftiging, zoals onduidelijke spraak, slaperigheid, of een duizelingwekkende of struikelen lopen, krijgen noodhulp in een keer.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Correct gebruik van chloorhexidine

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Peridex

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Parodontitis doxycycline, minocycline actueel, chloorhexidine actueel, Vibramycin, Doryx, Periostat®

Mucositis chloorhexidine actueel, natriumhyaluronaat actueel, Caphosol, Gelclair

Gingivitis hydrocortison actueel, Proctozone HC, chloorhexidine actueel, Proctosol-HC, Westcort, Anucort-HC, Locoid, Cortizone-10

Peridex Side Effects

Peridex (chloorhexidine plaatselijk)