pericarditis behandelingen en drugs

Behandeling keuze voor pericarditis afhankelijk van de oorzaak en de ernst. Milde gevallen van pericarditis kunnen beter op hun eigen krijgen zonder behandeling.

Medicijnen om de ontsteking en zwelling geassocieerd met pericarditis verminderen vaak voorgeschreven, met inbegrip

Over-the-counter pijnstillers. De meeste pijn geassocieerd met pericarditis reageert goed op de behandeling met pijnstillers zonder recept verkrijgbaar, zoals aspirine of ibuprofen (Advil, Motrin IB, anderen).

medicijnen

Deze medicijnen helpen bij het verminderen van ontsteking en pijn. Aanhoudende symptomen beginnen te verbeteren binnen een dag. En voor de meeste mensen, deze geneesmiddelen de enige behandeling die nodig is zijn. Recept sterkte pijnstillers kunnen ook worden gebruikt.

Colchicine (Colcrys). Het geneesmiddel, dat ontsteking in het lichaam vermindert, kunnen worden voorgeschreven voor acute pericarditis of als een behandeling voor terugkerende symptomen.

Ziekenhuisopname en procedures

Colchicine kan de lengte van pericarditis symptomen te verminderen en het risico dat de toestand zal terugkeren afnemen. Echter, de drug is niet veilig voor mensen met bepaalde reeds bestaande gezondheidsproblemen, zoals lever of nierziekte, en voor diegenen die bepaalde medicijnen. Uw arts zal zorgvuldig te controleren uw gezondheid geschiedenis voor het voorschrijven colchicine.

Acute episoden van pericarditis duren meestal een paar weken, maar toekomstige afleveringen kan optreden. Sommige mensen hebben met pericarditis herhaling binnen maanden vanaf de aflevering.

Bij een bacteriële infectie is de onderliggende oorzaak van pericarditis, zult u worden behandeld met antibiotica en drainage, indien nodig.

Je zult waarschijnlijk nodig hospitalisatie als uw arts vermoedt harttamponade, een gevaarlijke complicatie van pericarditis als gevolg van vochtophoping rond het hart.

Wanneer harttamponade aanwezig is, kunt u een procedure genaamd pericardiocentese nodig. In sommige gevallen van ernstige, recidiverende pericarditis, kan uw arts operatief suggereren het verwijderen van uw hartzakje (pericardiectomy).