penicilline allergietesten en de diagnose

Een grondige examen en de juiste diagnostische tests zijn essentieel voor een accurate diagnose. Onderzoek heeft aangetoond dat penicilline allergieën kunnen worden overdiagnosed en dat patiënten een allergie die nooit is bevestigd kan melden. Een verkeerd gediagnosticeerd penicilline allergie kunnen leiden tot het gebruik van minder geschikt of duurder antibiotica.

Uw arts zal een lichamelijk onderzoek uit te voeren en u vragen stellen. Details over de aanvang van de symptomen, de tijd die je nam medicijnen en verbetering of verslechtering van de symptomen zijn belangrijke aanwijzingen voor het helpen van uw arts een diagnose.

Uw arts kan aanvullende tests te bestellen of u doorverwijzen naar een allergie specialist (allergoloog) voor tests. Deze kunnen het volgende omvatten.

Met een huidtest, de allergoloog of verpleegkundige beheert een kleine hoeveelheid van de verdachte penicilline om uw huid, ofwel met een kleine naald die de huid of een injectie krabt. Een positieve reactie op een test zal een rode, jeukende, verhoogde bult veroorzaken.

huidtesten

Graded uitdaging

Een positief resultaat wijst op een hoge waarschijnlijkheid van penicilline-allergie. Een negatief testresultaat betekent meestal dat je niet allergisch voor penicilline, maar een negatief resultaat is moeilijker te interpreteren, omdat sommige vormen van bijwerkingen die niet door de huid tests kunnen worden gedetecteerd.

Als de diagnose van een penicilline-allergie is onzeker of uw arts oordeelt een allergie niet waarschijnlijk op basis van de symptomen en testresultaten, kan hij of zij een gesorteerde drug uitdaging aan te bevelen.

Deze procedure, wordt 04:56 doses van de verdachte penicilline, beginnend met een kleine dosis en verhogen tot de gewenste dosis. Als u de therapeutische dosis te bereiken zonder reactie, dan zal uw arts besluiten u niet allergisch voor dat type van penicilline. Je zult in staat zijn om de drug te nemen zoals voorgeschreven.

als gevolg van bekende chemische eigenschappen – – Ook als u allergisch bent voor een bepaald type van penicilline zijn, kan uw arts een gesorteerde uitdaging met een soort van penicilline of cefalosporine dat is minder waarschijnlijk aanbevelen aan een allergische reactie veroorzaken. Dit zou uw arts in staat stellen een antibioticum die veilig voor een actuele bacteriële infectie en gids keuzes in toekomstige behandelingen kan worden gebruikt te identificeren.

Tijdens een drug uitdaging, uw arts biedt zorgvuldige begeleiding en ondersteunende zorg diensten zijn beschikbaar voor een negatieve reactie te behandelen.