pegvisomant (subcutaan) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Dit geneesmiddel wordt gegeven als een schot onder je huid. Pegvisomant soms worden gegeven thuis aan patiënten die niet hoeven te worden in het ziekenhuis. Als u gebruik van dit geneesmiddel thuis, zal uw arts u leren hoe te bereiden en te injecteren het geneesmiddel. Zorg ervoor dat u begrijpt hoe het geneesmiddel wordt bereid en geïnjecteerd.

Je zult dan het lichaam de ruimte waar dit schot kan worden gegeven. Gebruik een ander lichaam gebied elke keer dat je jezelf een schot. Blijf op de hoogte van waar je elk schot om ervoor te zorgen dat u draaien delen van het lichaam te geven. Dit zal helpen voorkomen dat huidproblemen van de injecties. Injecteer niet op een gebied dat een huiduitslag, kneuzing, klontjes, of een beschadigde huid heeft.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, slaat u de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Buiten het bereik van kinderen.

opslagruimte

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Bewaar ongeopende flacons van dit geneesmiddel in de koelkast. Niet bevriezen. Bewaar de medicijnen die bij kamertemperatuur gemengd en gebruikt binnen 6 uur. Gooi een gemengde geneesmiddel dat niet is gebruikt binnen deze tijd. De oplossing niet bevriezen.

Gooi gebruikte naalden in een harde, gesloten container die de naalden niet kan steken door. Houd deze container buiten bereik van kinderen en huisdieren.