paremyd oogheelkundige

Deze medicijnen zijn alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Gebruikt Voor Paremyd

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op geneesmiddelen in deze groep of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals aan levensmiddelen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Zuigelingen en peuters en kinderen met blond haar en blauwe ogen kunnen bijzonder gevoelig voor de effecten van atropine, homatropine, scopolamine of zijn. Dit kan tijdens de behandeling de kans op bijwerkingen. Kinderen moeten een lagere sterkte van dit geneesmiddel te gebruiken.

Ouderen zijn bijzonder gevoelig voor de effecten van atropine, homatropine, scopolamine of. Dit kan tijdens de behandeling de kans op bijwerkingen.

Studies over effecten in de zwangerschap niet zijn gedaan bij mens of dier. Echter kunnen deze middelen worden geabsorbeerd in het lichaam.

Deze geneesmiddelen kunnen worden opgenomen in het lichaam. Atropine gaat over in de moedermelk in zeer kleine hoeveelheden en kunnen bijwerkingen, zoals snelle hartslag, koorts, of droge huid, bij baby’s van moeders die borstvoeding geven met behulp van oogheelkundige atropine veroorzaken. Het is niet bekend of homatropine of scopolamine overgaat in de moedermelk. Hoewel de meeste geneesmiddelen in de moedermelk in kleine hoeveelheden, kunnen velen van hen veilig gebruikt worden tijdens de borstvoeding. Moeders die gebruik maakt van een van deze geneesmiddelen en die willen borstvoeding moeten dit bespreken met hun arts.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u één van deze geneesmiddelen, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Geneesmiddelen gebruikt in deze klasse met een van de volgende geneesmiddelen wordt afgeraden. Uw arts kan besluiten om u niet te behandelen met een medicijn in deze klasse of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Voordat u Paremyd

Geneesmiddelen gebruikt in deze klasse met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van geneesmiddelen in deze klasse beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die atropine, homatropine en scopolamine bevatten. Het kan niet specifiek Paremyd zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Om de oogheelkundige oplossing (oogdruppels) vorm van dit geneesmiddel te gebruiken

Om de zalf vorm van dit geneesmiddel te gebruiken

Gebruik van dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven. Niet meer van het te gebruiken en gebruik het niet vaker dan uw dokter besteld. Om dit te doen kan de kans op te veel medicijnen worden opgenomen in het lichaam en de kans op bijwerkingen verhogen. Dit is vooral belangrijk wanneer het geneesmiddel wordt gebruikt bij zuigelingen en kinderen, aangezien een overdosis zeer gevaarlijk bij zuigelingen en kinderen.

De dosis medicijnen in deze categorie verschillend voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van deze geneesmiddelen. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Als u een dosis van dit geneesmiddel en uw doseringsschema is

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Na dit geneesmiddel past u aan uw ogen

Deze effecten kunnen gedurende een aantal dagen nadat u stopt met het gebruik van dit geneesmiddel. Echter, contact op met uw arts als zij langer dan blijven

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Correct gebruik van atropine, homatropine en scopolamine

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Paremyd

Pupil Dilation atropine oogheelkundige, EpiPen, epinefrine, fenylefrine oogheelkundige, scopolamine oogheelkundige, Adrenalin, tropicamide oogheelkundige, Cyclogyl, EpiPen 2-Pak, Isopto Hyoscine, Mydriacyl, Auvi-Q, EpiPen Jr, cyclopentolaat oogheelkundige, Atropine-Care, Mydfrin, Adrenaclick, Mydral, Neofrin, Asthmahaler, Primatene Mist, Prefrin

 of gaat u lid worden van de Paremyd steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.

Paremyd Side Effects

Paremyd (hydroxyamfetamine / tropicamide oogheelkundige)