Panto-250

Therapeutische klasse: Nutritive Agent

Gebruikt Voor Panto-250

Farmacologische klasse: Vitamine B (klasse)

Geen problemen gevonden dat als gevolg van een gebrek aan pantotheenzuur alleen zijn. Het ontbreken van een vitamine B gaat gewoonlijk samen met een gebrek aan anderen, zodat pantotheenzuur wordt vaak opgenomen in B complexe producten.

Beweringen dat pantotheenzuur effectief is voor de behandeling van schade aan de zenuwen, ademhalingsproblemen, jeuk en andere huidproblemen, en vergiftiging met een aantal andere drugs, voor het wegwerken van of het voorkomen van grijs haar, voor het voorkomen van artritis, allergieën, en aangeboren afwijkingen, of voor het verbeteren van geestelijke vermogen niet bewezen.

Deze vitamine is zonder recept verkrijgbaar.

Voor een goede gezondheid, is het belangrijk dat u een evenwichtige en gevarieerde voeding te eten. Volg zorgvuldig elke dieetprogramma uw zorgverlener kan aanbevelen. Voor uw specifieke dieet vitaminen en / of mineralen nodig heeft, vraag uw zorgverlener voor een lijst van geschikte voedsel. Als u denkt dat u niet genoeg vitaminen en / of mineralen in uw dieet, kunt u ervoor kiezen om een ​​voedingssupplement te nemen.

Pantotheenzuur is gevonden in verschillende voedingsmiddelen zoals erwten en bonen (met uitzondering van groene bonen), mager vlees, gevogelte, vis en volkoren granen. Little pantotheenzuur verloren van voedingsmiddelen met gewone koken.

Vitamines alleen zal niet de plaats van een goed dieet en zal geen energie leveren. Je lichaam heeft ook andere stoffen in voedsel-eiwitten, mineralen, koolhydraten en vetten.

Het belang van het dieet

De dagelijkse hoeveelheid pantotheenzuur nodig is gedefinieerd op verschillende manieren.

Vanwege het gebrek aan pantotheenzuur zo zeldzaam, er geen ADH of RNI dit vitamine. De volgende dagelijkse inname wordt gedacht genoeg voor de meeste mensen te zijn

Als u het nemen van dit voedingssupplement zonder voorschrift, aandachtig te lezen en volg de voorzorgsmaatregelen op het etiket. Voor dit supplement, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Problemen bij kinderen zijn niet gemeld bij de inname van de normale dagelijkse aanbevolen hoeveelheden.

Problemen bij oudere volwassenen zijn niet gemeld bij de inname van de normale dagelijkse aanbevolen hoeveelheden.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, slaat u de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het voedingssupplement in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Beschikbaarheid? Onbekend

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

Voedingssupplementen multivitamine, visolie, biotine, Lovaza, CoQ10, ascorbinezuur, calcium / vitamine d, co-enzym Q10, Probiotic Formula, omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren, zink, Caltrate 600 + D, Citracal + D, Metanx, alpha-lipoic zuur, pyridoxine, dextrose, Osteo Bi-Flex

Voordat u Panto-250

Correct gebruik van Panto-250

Panto-250 Side Effects

pantothenaat