pacemakers en abnormale hartritmes

De normale, gezonde hart heeft zijn eigen pacemaker dat het tarief dat de hartslag regelt.

Single-chamber pacemakers gebruikt u een voorsprong in de bovenste kamer (atria) of onderste kamer (ventrikels) van de rechterkant van het hart; Tweekamer-pacemakers gebruikt u een voorsprong in de rechter atrium en één leiding in de rechterkamer van het hart; Biventriculaire pacemakers gebruik van drie leads wordt aangebracht in het rechter atrium, wordt aangebracht in de rechter ventrikel, en één geplaatst in de linker ventrikel (via de ader coronaire sinus).

Het krijgen van anti-oxidanten uit de voeding is een groot deel van een hart-vriendelijke dieet. Je krijgt volop van fruit, groenten, volle granen, bonen, peulvruchten en noten. U krijgt ook vezels en goede smaak. Dat is een win-win-regeling; Als u denkt over het nemen van anti-oxidant supplementen, dat is niet hetzelfde; “Vitamine of mineralensupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige, voedzaam dieet dat overtollige calorieën, verzadigd vet, transvet, natrium en cholesterol beperkt,” the Heart Association’s …

Pacemakers geïmplanteerd net onder de huid van de borst tijdens een kleine chirurgische ingreep.

De pacemaker heeft twee delen: de draden en een pulsgenerator. De pulsgenerator herbergt de batterij en een kleine computer, en bevindt net onder de huid van de borst. De draden zijn draden die door de aderen worden geschroefd in het hart en geïmplanteerd in de hartspier. Ze sturen impulsen van de pulsgenerator de hartspier, en waarnemen elektrische activiteit van het hart.

Elke impuls zorgt ervoor dat het hart te contracteren. De pacemaker kan zijn 2:59 leads, afhankelijk van het type pacemaker nodig tegen uw hartproblemen.

Er zijn verschillende soorten pacemakers

Uw arts zal beslissen wat voor soort pacemaker u op basis van uw hartaandoening nodig.

De arts-programma’s de minimale hartslag. Wanneer uw hartslag lager is dan die ingestelde snelheid, uw pacemaker genereert (branden) een elektrische impuls die door de leiding naar de hartspier gaat. Dit zorgt ervoor dat de hartspier te contracteren, het creëren van een hartslag.

Pacemakers worden ook gebruikt voor de volgende behandeling

Bradyarrythmias, die trage hartritmes die kunnen voortvloeien uit de ziekte in de elektrische geleiding systeem van het hart (zoals de SA-knoop, AV-knoop, of HIS-Purkinje-systeem) zijn; Hartfalen. Dit type van behandeling wordt genoemd cardiale resynchronisatietherapie (CRT) of biventriculaire pacing; Hypertrofische cardiomyopathie; Syncope (flauwvallen).