overactieve blaas: wat te eten en te drinken

Incontinentie / OAB Trends

Als je een overactieve blaas (OAB) met urge-incontinentie, eten en drinken kan een groot verschil maken in uw klachten te maken. Er is geen OAB dieet. Maar soms wat je eten of drinken kunnen de symptomen verergeren. En soms hoeveel je eet of drinkt kan ze nog erger te maken, ook.

Door Jen MatlackWe openstellen van ongeveer vier hush-hush omstandigheden – van het plassen uw broek te belachelijk zware periodes – dat miljoenen vrouwen lijden in stilte. Misschien zelfs jou.

Zorg er eerst voor water uw favoriete drank. Toegevoegde ingrediënten in frisdranken en energy drinks en cafeïne in koffie, kan een overactieve blaas verergeren.

Logeren gehydrateerd is belangrijk voor de algehele gezondheid. Maar voor mensen met OAB, kiezen hoeveel en wanneer te drinken essentieel. Het oude gezegde over het drinken van acht 8-ounce glazen water per dag? Een gezonde volwassene kan niet nodig dat veel. De urogynaecologische Society stelt voor het drinken van water als je dorst hebt.

Hier zijn zes tips voor het beheren van uw vochtinname

Drastische vermindering van vloeistoffen lijkt misschien een goede manier om de drang om te gaan controleren. Maar het drinken van te weinig resultaten in meer zeer geconcentreerde urine. Dat kan de blaas irriteren en kan het risico van een urineweginfectie verhogen. Raadpleeg uw arts als u pijn of een branderig gevoel bij het plassen, of als uw urine is troebel, donker, of ruikt sterk.