OneTouch bloedglucosemeters

Laatste OneTouch bloedglucosemeters

OneTouch is een merk van kleine draagbare bloedglucose (bloedsuiker) bewakingssystemen die door patiënten kan worden gebruikt met diabetes. Voorbeelden van OneTouch meter onder de OneTouch Ultra 2, OneTouch UltraMini, OneTouch UltraSmart, OneTouch Select en OneTouch Verio IQ-systemen. De systemen bestaan ​​doorgaans uit van de meter, prikpen, een lancet en een draagtas. Teststrips en controle-oplossingen worden apart verkocht. Elke meter biedt verschillende functies, zoals de grootte van het scherm, het geheugen, en het resultaat wordt weergegeven. Handleidingen voor elk merk van de meter zijn beschikbaar op de OneTouch website.

OneTouch Ultra 2 – De OneTouch Ultra 2 bloedglucosemeter kan bloedglucose resultaten leveren binnen vijf seconden. De monitor kan voor en na glucose gemiddelden voor 7, 14 en 30 dagen en trends kunnen worden gevolgd. Bovendien kunnen de effecten van voedsel keuzes en controle over de porties na verloop van tijd worden bekeken.

OneTouch UltraMini – De OneTouch UltraMini meter is een kleine, slanke bloedglucosemeter die klein genoeg is om te passen in een tas of broekzak. Het slaat maximaal 500 eerdere testresultaten in het geheugen, en heeft een 2-weg scrollen knoppen. De UltraMini komt ook in zes moderne kleuren-Limelight, Pink Glow, Silver Moon, Jet Black, Purple Twilight en Blue Comet.

Hoe bloedglucosemeters ze werken?

OneTouch Verio IQ – De OneTouch Verio IQ meter heeft een kleuren LCD-scherm met grotere aantallen voor een betere weergave, verlichting voor zowel de teststrip-poort en het scherm voor ‘s nachts te bekijken, slechts een kleine steekproef van bloed nodig is en het bloed kan worden toegepast op zowel zijde van de strook, waardoor het geschikt voor zowel linkshandige als rechtshandige gebruikers maakt. Geen codering is vereist met de OneTouch Verio IQ meter.

OneTouch Ping is een afgelegen bloedglucosemeter en insulinepomp die samenwerken. OneTouch Ultralink communiceert draadloos met diverse Medtronic MiniMed Paradigm Insulinepompen. Verwijzen naar de specifieke fabrikant van de gebruikers handleiding voor alle informatie met betrekking tot OneTouch producten.

LifeScan heeft de OneTouch Ultra en OneTouch UltraSmart meter diepte, met ingang van 31 december 2012. Deze actie werd genomen stopgezet als gevolg van een verschuiving in de vraag naar deze producten en niet het resultaat van eventuele veiligheidsproblemen. LifeScan Customer Service kan worden bereikt 24 uur per dag, zeven dagen per week op 1 800 227-8862.

OneTouch merk meter meet het glucosegehalte van een bloedmonster door middel van een elektrische stroom die in de teststrip. Glucose in het bloedmonster vermengd met speciale chemische stoffen in de teststrip en een kleine elektrische stroom wordt geproduceerd en gemeten door de meter. De testresultaten worden “plasma-gekalibreerd” (in plaats van de hele-bloed resultaten). Dit maakt het gemakkelijker voor de patiënten en verzorgers meetresultaten vergelijken met laboratoriumtests. De meter meet de stroom, berekent uw bloedglucosespiegel, geeft het resultaat, en slaat deze op in het geheugen.

Voordat u de OneTouch Meter

Bloedglucose controle speelt een belangrijke rol in diabetes controle. Een lange-termijn studie toonde aan dat het houden bloedsuikerspiegel dichtbij normaal het risico op diabetes complicaties verminderen tot 60%.

Test resultaten met de OneTouch bloedglucosesysteem worden gepresenteerd in milligram / deciliter (mg / dl), van 20 tot 600 mg / dL. Als de glucose meting “mg / dL” wordt het apparaat niet weergegeven wanneer de resultaten worden weergegeven, of als het display toont mmol / l in plaats van mg / dL, contact opnemen met LifeScan Customer Service op 1 800 227-8862 (24 uur per dag, zeven Dagen per week). Eigenaren van de meter kan de maateenheid niet wijzigen. Het gebruik van de verkeerde maateenheid kan ertoe leiden dat de eigenaar om hun bloedsuikerspiegel verkeerd interpreteren, en leiden tot een onjuiste behandeling.

Geef je mening over de specifieke OneTouch bloedglucosesysteem Manual System eigenaar voor alle instructies over meter set-up en het gebruik, teststrips en controle-oplossing gebruiken, informatie over de batterij en zorg. Een overzicht van de meter worden berichten, wat ze betekenen en wat u moet doen is ook opgenomen in de handleiding. Zorg ervoor dat u de handleiding op een veilige plek voor een eenvoudige en snelle verwijzing te houden.

Als u al gebruik van een ander type meter – een die hele bloeduitslagen biedt – u kunt merken dat uw testresultaten met de OneTouch systeem zijn ongeveer 12% hoger.

Gebruik geen andere teststrips of controlevloeistof anders dan OneTouch specifiek merk aanbevolen voor gebruik met uw meter.

Controle-oplossingen worden gebruikt om te controleren of de bloedglucosemeter en teststrips samen goed werken en dat de test correct uitvoert. Je moet een controle-oplossing uit te voeren

Codenummers worden gebruikt om uw meter te ijken met de teststrips die u gebruikt om nauwkeurige resultaten bloedsuiker te verkrijgen. U moet de meter te coderen voordat u deze voor de eerste keer en dan elke keer dat je naar een ander flesje met teststrips. Codes zijn vereist met de OneTouch UltraMini, OneTouch UltraSmart (gestopt), OneTouch Ultra (gestopt) en de OneTouch Ultra 2. De OneTouch Verio IQ meter vereist geen codering.

Het OneTouch systeem is bedoeld voor gebruik buiten het lichaam (in-vitro diagnostisch gebruik). Het moet worden gebruikt voor het testen capillair volbloedmonsters vers glucose (suiker). Het moet niet worden gebruikt voor de diagnose van diabetes of voor het testen van pasgeborenen.

Voordat u een product om uw bloedglucose te testen, lees alle instructies en oefen de test. Hebben alle kwaliteitscontroles zoals voorgeschreven en in overleg met een diabetes zorgverlener. Deze aanbevelingen gelden voor alle bloedglucose monitoringsystemen en worden ondersteund door de American Association of Diabetes Educators, de American Diabetes Association, de Amerikaanse Food and Drug Administration, en de Advanced Medical Technology Association.

Patiënten die contant te betalen voor de meters kunnen die kosten aan flexibele uitgaven Accounts of de uitgaven voor gezondheidszorg Cards, indien beschikbaar te passen.

OneTouch diabetes leveringen is te vinden op de meeste apotheken.

OneTouch in staat zijn om u te helpen diabetes levert meer betaalbaar te maken. Voor mensen die te helpen die hun diabetes leveringen, bezoek TogetherRxAccess.com of bel 444-4106 naar het programma dat geschikt is voor u te vinden nodig.

OneTouch producten worden altijd gedekt door Medicare Part B en patiënten betalen $ 0 met de meeste aanvullende ziektekostenverzekeringen. OneTouch leveringen kunnen ook worden besteld bij verschillende postorderbedrijven.

Uitdroging: Ernstige dehydratatie als gevolg van overmatig verlies water kan onjuiste lage resultaten veroorzaken. Als u denkt dat u last heeft van ernstige uitdroging, raadpleeg dan een arts onmiddellijk.

Lage glucose resultaten: Als uw testresultaat lager is dan 70 mg / dL, kan het betekenen hypoglykemie (lage bloedsuikerspiegel). Dit kan een onmiddellijke behandeling vereisen volgens de aanwijzingen van uw zorgverlener’s. Hoewel dit resultaat het gevolg zou kunnen zijn om een ​​test fout, is het veiliger om eerst te behandelen, en herhaal de test. Temperaturen lager dan 43 tot 50 graden F kan leiden tot onjuiste testresultaten. Hertest in een warmere omgeving.

High glucose resultaten: Als uw testresultaat hoger is dan 180 mg / dL, kan het betekenen hyperglycemie (hoge bloedsuikerspiegel). Als u geen symptomen hebt, eerst de test te herhalen. Uw arts kan samen met u om te beslissen welke acties, indien aanwezig, die u moet nemen als u doorgaat om resultaten te krijgen dan 180 mg / dL of als u symptomen.

Als uw bloedglucose hoger is dan 600 mg / dL kunt u een ernstige hyperglykemie hebt. Hertest uw bloedglucose. Als het resultaat meer dan 600 mg / dL, contact opnemen met uw zorgverlener onmiddellijk voor instructies.

Herhaalde onverwachte resultaten: Als u nog steeds onverwachte resultaten te krijgen, controleer uw systeem met controle-oplossing. Controleer uw handleiding hoofdstuk over controle-oplossing het testen voor specifieke aanwijzingen.

Als u symptomen vertoont die niet in overeenstemming zijn met uw bloedglucose resultaten en u alle instructies in deze handleiding hebt gevolgd, contact op met uw zorgverlener. Negeer nooit symptomen of belangrijke wijzigingen in uw diabetes controle programma te maken zonder overleg met uw zorgverlener.

Wat zijn codenummers?

Hematocriet: Een hematocriet (percentage van het bloed dat uit rode bloedcellen), dat is ofwel zeer hoog (meer dan 55-60%) of zeer laag (minder dan 20-30%) kan een onjuist resultaat veroorzaken.

Het vergelijken van laboratorium en meter resultaten: Beide OneTouch Meter testresultaten en laboratoriumtest resultaten zijn zowel uitgedrukt in plasma-equivalente eenheden. Echter, meter resultaten verschillen van de laboratoriumresultaten wegens normale variatie. De OneTouch Meter glucose waarde moet het eens binnen +/- 20 procent onder normale omstandigheden, en dat de variatie wordt beschouwd als accuraat.

Echter, de resultaten variëren meer dan +/- 20 procent in sommige situaties. De bloedsuikerspiegel snel kan veranderen over korte periodes van tijd als gevolg van maaltijden, lichaamsbeweging, hematocrietwaarden, uitdroging, medicijnen, omgevingstemperatuur of stress.

Het is het beste om te vasten gedurende acht uur voor het doen van vergelijkende tests. Neem contact op met uw zorgverlener voorafgaand aan het vasten. Bekijk de OneTouch teststrips voor belangrijke informatie over richtlijnen voor het maken van een nauwkeurige vergelijking tussen de meter en laboratoriumresultaten.

Om een ​​nauwkeurige vergelijking tussen de meter en laboratoriumresultaten te maken, volgt u de in het specifieke OneTouch bloedglucosesysteem Manual System eigenaar beschreven richtlijnen.

WAARSCHUWING: Bewaar de meter en het testen van materialen uit de buurt van kleine kinderen. De batterij deur, teststrips, lancetten, beschermende schijven en controle oplossing dop kunnen verstikkingsgevaar opleveren.

Belangrijke informatie over de teststrips

WAARSCHUWING: Niet inslikken teststrips. De teststrips kunnen droogmiddelen die schadelijk zijn bij inademing of opname door de mond en kunnen de huid of irritatie van de ogen veroorzaken.

Contactinformatie: Voor meer informatie, bel uw zorgverlener of Lifescan Customer Service op 1 800 227-8862 of 1 800 567-3003.

OneTouch Website. LifeScan. http://www.onetouch.com/

Gemiddeld Retail Kosten voor Various Meters

Heeft u hulp nodig met de kosten van uw Diabetes Supplies?

Woordenlijst en belangrijke informatie

bronnen

Zie ook