obesitas-weight-loss strategieën en programma’s

De meeste gewicht -Verlies programma’s kunnen helpen gewicht te verliezen op het eerste. Maar u zult meer te verliezen en hebben meer voordelen voor de gezondheid als je kan houden met het voor een langere tijd. Je moet de juiste balans tussen eten en bewegen dat je kunt blijven doen of een programma dat werkt met uw levensstijl te vinden.

Voordat u begint met de behandeling, beslissen of je klaar bent om de levensstijl veranderingen die nodig zijn om gewicht te verliezen te maken. Het verliezen van gewicht en het houden van het af kan hard zijn. Denk na over de successen die je had voor en hoe je in staat om ze te bereiken waren.

Als je klaar bent om een ​​plan te maken voor gezonder eten zijn, kan uw arts voorstellen verliest 10% van uw gewicht met een snelheid van 1 pond (0,45 kg) tot en met 2 pond (0,9 kg) per week als je eerste doel. Uit onderzoek blijkt dat 10% van het gewichtsverlies je gezondheid kan verbeteren. 1 Het is beter dat je een klein bedrag van het verlies te behouden in plaats van verliezen veel gewicht snel en krijgen het terug.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …

Stel realistische doelen. Veel mensen verwachten dat veel meer gewicht te verliezen dan is realistisch. Denk na over waarom je wilt afvallen, en voor te bereiden op slip-ups; Vinden wat het beste werkt voor jou. Het vinden van een plan dat dagmenu’s en recepten kan het best worden opgenomen; Get familie en vrienden die betrokken zijn om ondersteuning te bieden. Praat met hen over waarom je bent het veranderen van uw eetgewoonten en fysieke activiteit en hoe belangrijk het verliezen van gewicht is aan u; Identificeren van belemmeringen voor het verliezen van gewicht. Houd een dagboek voedsel. Kijk er eens iets nieuws proberen die ertoe leiden dat u te veel te eten, zoals stress of depressie te vinden; Vervang ongezond voedsel verleidingen met gezondere voeding zoals groenten en magere yoghurt; Zorg voor genoeg fysieke activiteit om gewicht te verliezen. Om erachter te komen hoeveel calorieën worden verbrand tijdens verschillende activiteiten, zie de Interactive Tool: Hoeveel calorieën Wist je verbrandt?

Plan uw maaltijden en snacks van tevoren. Dit helpt je eet regelmatige maaltijden en een evenwichtig, voedzaam dieet. Zie Meal Planning: Menu en Grocery List; Vind je bronnen van toegevoegde calorieën, zoals snacken, het drinken van alcohol, of het hebben van frisdranken. verminderen dan uw inname van hen; Snijd ongezond vet uit je dieet; Gebruik mager vlees en vleesvervangers; Maak gezonde fast-food, restaurant, en convenience-food keuzes te blijven met uw gezond eten als je uit eten gaat; Houd ongezond voedsel uit het huis; Eten voordat je boodschappen te gaan.