nystatine (oraal) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Voor patiënten die het droge poeder vorm van nystatine

Voor patiënten die de vorm ruit (pastille) van nystatine

Voor patiënten die de orale vloeibare vorm van nystatine

Patiënten met een volledige of gedeeltelijke kunstgebit kan nodig zijn om hun kunstgebit nachtelijke duik in nystatine voor orale suspensie van de schimmel van de prothesen te elimineren. In zeldzame gevallen waarin dit niet de schimmel te elimineren, kan het nodig zijn om nieuwe prothese laten maken.

Om u te helpen opruimen van uw infectie volledig, houden het innemen van dit geneesmiddel voor de full-time van de behandeling, zelfs als uw conditie is verbeterd. Gebruik geen doses niet te missen.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

opslagruimte

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Bewaar de zuigtablet (pastille) vorm in de koelkast.