nystatine (actuele route) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Topicale nystatine mag niet worden gebruikt in de ogen.

Breng voldoende nystatine naar het getroffen gebied te dekken.

Voor patiënten met de poedervorm van dit geneesmiddel op de voeten

Het gebruik van elke vorm van afsluitend verband (luchtdicht bekleding, zoals keuken plastic wrap) over dit geneesmiddel kan de kans op irritatie te verhogen. Daarom niet bandage, wrap, of een afsluitende dressing over dit geneesmiddel tenzij dit te doen door uw arts toe te passen. Bij het gebruik van dit geneesmiddel op de luier gebied van kinderen, vermijd strakke luiers en plastic broek.

Om u te helpen opruimen van uw infectie volledig, houdt het gebruik van dit geneesmiddel voor de full-time van de behandeling, zelfs als uw conditie is verbeterd. Gebruik geen doses niet te missen.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

opslagruimte

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.