-No-bak gebakken-foods

Hou je, zoals zo velen van ons, vaak merkt dat je verleiden door voedsel gefrituurd in een vat met vet: chips, gebakken kip, corn honden, frietjes? Nou, zeg ik: Waarom in de verleiding? Geef uw favoriete gefrituurd voedsel een make-over, en je hebt (met slechts een paar uitzonderingen na) to-die-for-proeven, oven gebakken voedsel dat niet zal maken die jeans voelen strak.

Neem een ​​kijkje op de “voor” en “na” nutritionele profielen van een paar gefrituurd voedsel Ik ben vrolijker

Besparing: Ongeveer 199 calorieën en 20 gram vet per portie!

Besparing: ongeveer 230 calorieën en 20 gram vet per portie!

Het is duidelijk dat de oven bakken heeft talloze voordelen voor de gezondheid voor mensen met hart-en vaatziekten en voor degenen die rond een paar extra ponden. Oven-braden is ook minder kans op ongemak in mensen die lijden aan het prikkelbare darm of zure reflux veroorzaken – of een andere medische aandoening waarbij vet, vetrijke voedingsmiddelen grote problemen kan veroorzaken.

Wat maakt gefrituurd voedsel zo onweerstaanbaar? We weten allemaal waarom: Het is de CAAARUNCH! Maar na 15 jaar lichter recepten, heb ik geconstateerd dat alles wat een friteuse kan doen, uw oven kan net zo goed de meeste van de tijd nog beter te doen, en soms.

Of het nu gaat gebakken kip, patat, of rundvlees flautas, dan kunt u dat crunch wanneer je oven-bak te krijgen. En je kunt dat mond -watergift “krokante aan de buitenkant, sappig aan de binnenkant” eten ervaring te bereiken.

Het is een beetje een trade-off, dat wel. Wat je verliest in calorieën en vet gram, krijg je in de kooktijd. Als u bereid bent om deze oven te bakken technieken proberen en voeg een paar minuten om uw prep tijd bent, kunt u uw gebakken kip te hebben en eet het ook.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Kip, chocolade, salades, desserts, soep