nieuwe migraine behandelingen: wat helpt?

Je hebt waarschijnlijk al gebruik van één of meer van de vele migraine behandelingen die er zijn. Ze kunnen goed werken. Maar dat doen ze niet altijd.

Er is het weer – dat ondraaglijke pijn in je hoofd van een migraine. De pijn alleen is genoeg om je te stoppen van het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten. Maar nog voordat de hoofdpijn begint, merk je vreemde symptomen zoals duizeligheid, geluid in uw oren, het zien van zigzag lijnen, en gevoelig voor licht; Geen twijfel over het – je hebt een pijnlijke, invaliderende hoofdpijn. Maar wat maakt deze hoofdpijn een migraine? En wat betekent het om een ​​migraine met aura hebben? Hoe is dit anders dan andere h …

De FDA heeft twee apparaten voor volwassenen goedgekeurd

De FDA zegt dat beide apparaten zijn effectief en op de juiste wijze wordt gebruikt “minimale risico’s en bijwerkingen opleveren”. Zij kunnen mensen die problemen hebben met drugs bijwerkingen hebben te helpen.

Cerena werkt door het stimuleren van een gebied in de achterkant van je hersenen genaamd de occipitale cortex.

Je gebruikt het als je het gevoel een hoofdpijn te beginnen

Het is de eerste TMS (transcraniële magnetische stimulator) goedgekeurd voor de verlichting van migraine met aura.

Cefaly is een ander soort elektrische stimulatie apparaat. Je draagt ​​het als een hoofdband, over je voorhoofd.

Je kunt het gebruiken elke dag, maar niet meer dan een keer per dag

Het is de eerste TENS (transcutane elektrische zenuwstimulatie) apparaat goedgekeurd voor de behandeling van migraine voordat ze beginnen.

Uw arts kan dit aanraden als je een chronische migraine.

Ongeveer elke 12 weken, krijg je een aantal Botox schoten rond uw hoofd en nek. Elke sessie duurt 10-15 minuten. Na de eerste sessie, kan het 10-14 dagen voor uw symptomen te verbeteren.

Als je migraine te krijgen op minder dan 14 dagen per maand of krijg je andere vormen van hoofdpijn, Botox is niet uw antwoord.

SPG (sphenopalatinum ganglion) zenuwblokkade. Deze korte, eenvoudige procedure verdooft de SPG, een groep van zenuwcellen binnen en achter je neus. De FDA heeft drie apparaten hiervoor goedgekeurd.