natuurlijke remedies allergie: supplementen en kruiden

Als je een allergie, zijn er tal van medicijnen om uit te kiezen. Maar je mag niet willen drugs die je lusteloos of vast voelen nemen. Of misschien ben je moe van het gebruik neussprays voor de behandeling van allergie. Kan allergie supplementen bieden een alternatief met minder bijwerkingen?

Andere deskundigen het erover eens. David C. Leopold MD, directeur van Integrative Medisch Onderwijs aan de Scripps Center for Integrative Medicine in San Diego, zegt dat sommige mensen in staat zijn om hun allergieën met alleen natuurlijke remedies allergie te beheren, terwijl anderen ze gebruiken als aanvulling op drugs.

Uit enquêtes blijkt dat bijna de helft van alle mensen met een allergie te proberen een natuurlijke allergie remedie. Maar je moet voorzichtig zijn. Afhankelijk van het type van allergie u zouden sommige zelfs leiden tot een allergische reactie.

Allergieën worden veroorzaakt door overreactie van het immuunsysteem een ​​onschadelijke stof, zoals dierlijke huidschilfers of pollen. Net als allergie medicatie, kunnen sommige supplementen helpen door het blokkeren van de chemische reacties die leiden tot allergische symptomen.

Ik gebruik coupon; Ik koop winkel merk; Ik shop in discounter; Ik heb geen vitaminen of supplementen te nemen

De meeste natuurlijke allergie supplementen komen in capsules, tabletten, of vloeistoffen, en zijn verkrijgbaar in drogisterijen en reformwinkels. Een paar kan moeilijker te vinden zijn. Als je in een stedelijk gebied, kunt u proberen een natuurgeneeskundige arts, een drogist, of een andere deskundige in integratieve gezondheid. Anders kan je het beste winkels op het internet.

Hier is het vervallen.

Sommige onderzoek toont aan dat een extract van hoefblad root (Ze 339) zijn net zo effectief bij het verlichten van nasale symptomen als antihistaminica zoals Zyrtec en Allegra. Hoefblad heeft het voordeel van het niet veroorzaken van slaperigheid, een vaak voorkomende bijwerking van antihistaminica, zelfs een aantal zogenaamde “niet-sederende antihistaminica. ” Voor iemand die is het besturen van een auto of vliegen een vliegtuig en echt nodig heeft om de kalmerende effecten van een te vermijden allergie medicatie, hoefblad is een goed alternatief, “zegt Rakel.