nagel problemen en blessures-thuisbehandeling

Thuisbehandeling kan helpen verlichten van pijn, infectie te voorkomen en genezing te bevorderen. Om de pijn te verlichten van een blessure aan de nagel, probeert u het volgende

Praat met de arts van uw kind voor heen en weer schakelen tussen de doses van paracetamol en ibuprofen. Wanneer u schakelen tussen twee geneesmiddelen, is er een kans dat uw kind te veel medicijnen te krijgen.

Bel uw arts als één van de volgende optreden tijdens thuisbehandeling

Solliciteer ijs en verheffen de gewonde nagel gebied zo snel mogelijk na het ongeval; Trimmen een gescheurd of vrijstaand spijker, en plak de spijker op zijn plaats; Probeer om bloed af te voeren van onder de nagel als je pijn hebt. Let op: geen bloed afvoer van onder je nagel als je diabetes, perifeer arterieel vaatlijden, of een immuunsysteem probleem hebt, of als u denkt dat een bot gebroken is; Probeer weken je teen en het gebruik van een klein pad van de natte katoen te helpen een ingegroeide teennagel genezen op zijn eigen; Trimmen een nijnagel, zodat u niet uw huid te scheuren; Opstijgen een kunstnagel als je problemen hebt met haar; Probeer handschoenen of lotions te zwak, broos, of splijtende nagels te beschermen; Kijk op tekenen van een huidinfectie rond een spijker.

Tekenen van infectie te ontwikkelen; Symptomen verergeren of vaker, ondanks behandeling thuis.