nacht rugpijn: oorzaken en behandeling

Nighttime rugpijn is een speciale vorm van lage rugpijn dat er een ernstig probleem met uw wervelkolom kunnen wijzen.

TENS of transcutane elektrische zenuwstimulatie, is een rugpijn behandeling die lage spanning elektrische stroom gebruikt om pijn te verlichten; TENS wordt meestal gedaan met een TENS unit, een kleine batterijen apparaat. Het apparaat kan worden aangesloten op een riem en is verbonden met twee elektroden. De elektroden dragen een elektrische stroom van de TENS apparaat aan de huid.

Met nachtelijke pijn in de rug, maar mensen kunnen niet de rust die ze nodig hebben, omdat ze geen hulp kunnen krijgen van hun pijn te krijgen.

De meerderheid van de mensen met pijn in de rug zijn in staat zich aan te passen hoe ze slapen om hulp te krijgen van de pijn die zij ervaren tijdens de dag. Maar met nachtelijke pijn in de rug – ook wel nachtelijke pijn in de rug – de kwetsen stopt niet wanneer een persoon gaat liggen, maakt niet uit welke aanpassingen hij of zij maakt. Voor sommigen is de pijn wordt steeds erger. En voor anderen, de pijn niet zelfs beginnen totdat ze gaan liggen.

Een persoon kan ook daadwerkelijk te gaan door middel van een dag vrijwel pijnloos. Maar ‘s nachts, hij of zij zou kunnen vinden het bijna onmogelijk om een ​​volledige nachtrust te krijgen.

Net als bij normale rugpijn, de oorzaak van nachtelijk rugpijn is niet altijd duidelijk. Onder andere kan rugpijn worden veroorzaakt door een van de volgende

Een groot deel van de deelnemers aan het Britse studie leed disc degeneratie.

Soms problemen rugpijn kan niet worden bepaald.