muggenbeten: symptomen en types van door muggen overgebrachte ziekten en hoe ze te voorkomen

De meeste mensen die krijgen het West-Nijlvirus geen symptomen hebben. Ongeveer 1 op de 5 zal een koorts en andere griep-achtige symptomen. Feeling versleten maanden kan duren om volledig weg te gaan. Een paar mensen krijgen een ernstige infectie die zwelling van de hersenen, of meningitis veroorzaakt. Er is een zeer kleine kans dat je zou kunnen sterven.

Mensen in 48 van de 50 Amerikaanse staten, Afrika, Europa, het Midden-Oosten en West- en Centraal-Azië West Nile gehad.

Muggen kunnen doorgeven aan virussen die ontstekingen veroorzaken rond de hersenen en het ruggenmerg. (De zwelling van de hersenen met een ernstige West Nile infectie een soort encefalitis.)

Wat voor type je kon krijgen, hangt af van waar je bent

Uw arts kan u medicijnen om uw koorts en keelpijn te verlichten geven. U zult spoedeisende zorg nodig hebben meteen voor ernstige symptomen, zoals verwardheid, toevallen, en spierzwakte, om schade aan de hersenen en andere complicaties te voorkomen.

U kunt foto’s naar Japanse encefalitis voorkomen voordat u op reis naar het gebied.

Eerst vind je in Afrika in de jaren 1940, heeft dit virus verspreid naar Zuid-en Midden-Amerika, Mexico, het Caribisch gebied, Zuidoost-Azië en de Pacific Islands.

De meeste mensen niet weten dat ze Zika. De symptomen zijn mild en meestal draaien hun opleiding in minder dan een week. U mag een koorts, gewrichtspijn of spierpijn, pinkeye, of een uitslag te hebben.

Het virus is in verband gebracht met meer ernstige problemen: gevallen van Guillain-Barre syndroom en een geboorteafwijking genaamd microcefalie.

Guillain -Barre is een aandoening van het zenuwstelsel dat de zwakte en verlamming kan veroorzaken. De meeste mensen herstellen in de tijd.

Microcefalie veroorzaakt een hoofdje van de baby te klein zijn en niet volledig te ontwikkelen. Baby’s met deze aandoening kunnen ontwikkelingsstoornissen en intellectuele vertragingen en andere problemen.

Er is geen vaccin om het virus te voorkomen. De CDC adviseert zwangere vrouwen voorkomen dat reizen naar gebieden met de lopende Zika infecties.

Haal alles uit uw huidverzorging routine om nu te kijken jonger.

Look Good in Every Phot; Hoe de zorg voor de droge, Red Ski; Verrassende manieren om Wrinkle Reduce; Verban de Bags Under Your Eyes