motivatie om te oefenen: waarom is het zo moeilijk om fit te worden?

Je weet dat je het doet. En weet je waarom: Sporten – simpel gezegd, het verplaatsen in plaats van zitten – is van cruciaal belang voor de bescherming van uw gezondheid en het instellen van een goed voorbeeld voor je kinderen. Dus waarom lijkt het zo moeilijk om jezelf te bewegen te krijgen?

De waarheid is: je kunt. Maar weten hoe en waarom uit te oefenen is niet genoeg. Je moet de juiste mind-set te krijgen en gemotiveerd te blijven ontwikkelen.

Verandering is hard! “, Zegt gecertificeerde gezondheidsgedrag coach Shelly Hoefs, fitness supervisor aan de Mutch Women’s Center for Health Enrichment in Sioux Falls, SD” Wanneer we proberen om te beginnen met oefenen, denken we aan alle excuses voor het niet te doen en alle dingen die eerder hebben gekregen in de weg. Getting fit begint te lijken overweldigend. En dat maakt het gevoel stressvol. Het duurde niet lang, we willen niet dat het niet meer te doen.

Hier zijn vijf stappen om u te bewegen in de juiste richting te krijgen – en houden ga je.

Wat je nodig hebt om op te staan ​​van de bank is een reden dat voor u belangrijk is. In het begin kan dat een aantal externe factor, zegt Cal Hanson, directeur van het Sanford Wellness Center in Sioux Falls, S.D. Het zou een nummer op de schaal die u of uw arts aanbeveling dat je nodig hebt om meer te bewegen om gezond te blijven verrast zijn.

Er zijn allerlei voordelen aan het krijgen van fit. Die het belangrijkst voor u? Iets eenvoudigs als het nemen van een wandeling na het diner elke avond helpt

Plus, door actief te worden, je bent als een goed rolmodel voor je kinderen.

Deze voordelen kunnen u op weg helpen, maar ze kunnen niet knippen als het gaat om het houden van u in beweging dag na dag, zegt Hanson. Om te voorkomen dat uw motivatie om te oefenen in de tijd, moet u ook uw interne drijfveren te vinden. Misschien is het nemen van een yogales laat je het gevoel meer energie en minder stress. Misschien een run of lopen elke dag helpt bij het loslaten van stress. Hanson zegt dat dit zijn het soort beloningen die zinvol zijn voor u op een persoonlijk niveau en dat kan helpen houden u gemotiveerd.