Mind Over putter: de mentale golfspel

De geest is de meest geduchte tegenstander een golfer confronteert, dus het beheersen van het spel van mentale golf is essentieel.

De geest kan de beste vriend van een golfer te zijn, waardoor de mechanica van een vlotte, betrouwbare swing ontwikkelen en bedenken van slimme strategieën voor de bal efficiënt te verplaatsen van de tee tot de beker.

Maar de geest produceert ook angst en spanning, waardoor de spieren te scherpen en te vernietigen concentratie. Plotseling werd de technisch goed golfer is het snijden van de bal diep in de bossen en verstikking op een korte putt. Proberen harder lijkt alleen maar om de zaken nog erger te maken.

Op dat moment, de geest is de vijand, en de enige manier om haar bevoegdheden van zelf-sabotage te overwinnen is door middel van toepassing van de beginselen van de geestelijke golf – principes die voordelen opleveren uit de cursus, alsmede op.

Ze zeggen dat elke golfer is slechts twee schoten uit de buurt van gek, “zei Joseph Parent, PhD, auteur van Zen Golf:. Mastering the Mental Game” Een slechte schot je kunt omgaan met. Twee op een rij en je gaat gek. Ik probeer die cyclus te stoppen na één.

De beste manier om deze cyclus te doorbreken, Ouder zegt, is om de berichten die u zelf sturen veranderen als je je prestaties te beoordelen. In plaats van zich te concentreren op de negatieve – de manier waarop een schot ging het mis – hij stelt met nadruk op wat goed ging.

Wanneer golfers raakte een slecht schot, ze gaan om u te vertellen alle slechte dingen die ze hebben ten aanzien van hun swing “, zegt Parent.” De boodschap die ze hebben gegeven zelf is: ‘Ik ben een slechte performer.’ Ik heb golfers zeggen dat iets goeds eerste. Zij kunnen de bal geraakt hebben in een richting die niet helemaal goed was, maar misschien sloeg ze het erg stevig. Dus in plaats van het schot dat 90 procent slecht, ze zien dat 90 procent van het goed was, en 10 procent van het moet corrigeren.

Het beoefenen van diepe ademhaling in tijden van stress kan het teveel aan spanning die ontstaat tijdens het spel op te lossen, zegt Parent.

De enige spanning je wilt is wat nodig is om je houding te handhaven en vast te houden aan uw club, “zei hij.” Alles buiten dat interfereert met uw prestaties. Het belangrijkste onderdeel van het mentale spel is bewustzijn, en je dat te bereiken door middel van bewust aandacht aan je lichaam, je ademhaling en je gedachten.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …