mestcel remmers voor allergische symptomen

allergieën Trends

Cromolynnatrium (Nasalcrom, Crolom), een mestcel-inhibitor wordt gebruikt allergische symptomen zoals loopneus of jeukende ogen te voorkomen. Cromolyn natrium moet worden gestart 1-2 weken voor pollenseizoen en dagelijks bleef seizoensgebonden allergische symptomen te voorkomen. De respons is niet zo sterk als die van corticosteroïd nasale sprays.

Het is lente-time weer en over het hele land, mensen met allergieën zijn snotteren, niezen, en over het algemeen lijden aan een overdaad van de lente allergieën. Dit jaar, Michael W. Smith, MD, chief medical redacteur bij, zitten met landelijk geprezen allergoloog Jordan S. Josephson, MD, het laatste nieuws over de oorzaken, behandelingen en home remedies voor allergische reacties krijgen. Josephson, auteur van het onlangs verschenen Sinus Relief Now: The baanbrekende 5-Step Program voor Sinus, Allergie en Astma …

 van

BRON

Mast Cell Remmers voor allergische symptomen uit.

; ow mestcel remmers werken: Deze geneesmiddelen voorkomen de afgifte van histamine en andere chemische stoffen die allergische symptomen van mastcellen veroorzaakt wanneer een persoon in contact komt met een allergeen zoals pollen komt; ; ho mag niet deze medicijnen te gebruiken: Personen die allergisch zijn voor alle onderdelen van de neusspray of oogdruppels mag niet mestcel-remmers te nemen; Gebruik: frequente dosering is noodzakelijk, omdat het effect duurt slechts tot 8 uur. Mestcel-remmers zijn verkrijgbaar als neussprays om loopneus voorkomen of oogdruppels voor jeukende ogen; Geneesmiddel of voedsel interactie: omdat deze geneesmiddelen weinig of geen effect na het toegepaste gebied, zijn ze waarschijnlijk geen interactie met andere geneesmiddelen; Bijwerking; Contactlenzen moeten niet gedragen worden bij gebruik van oogdruppels. Oogdruppels kunnen prikken veroorzaken, branderigheid, roodheid, en, eventueel, ernstige zwelling van de ogen. Verstopte neus, niezen, jeuk, neusbloedingen, en branden zijn gemeld bij het gebruik van natriumcromolyne neussprays.