Men’s Health: test, kracht, voeding en gezondheid tips

Sla de gebakken en vet voedsel, en streven naar minstens een half uur bewegen per dag. Het eten van recht en het houden van actief zijn voor de gezondheid geschenken die blijven geven: Als je in deze gewoonten nu, zullen de voordelen van een leven lang meegaan.

Mensen vaak vertraging het krijgen van een huisarts als ze eenmaal voorbij met een kinderarts. Maar er zijn dingen die uw arts nu vragen. Bijvoorbeeld

Heeft hart-en vaatziekten in de familie? Hoe zit het met diabetes? Dit zijn belangrijke vragen aan uw ouders en grootouders vragen nu het nog kan. Experts raden de bouw van een familie medische geschiedenis boom.

Zorg ervoor dat u uw maandelijkse self-examens voor zaadbalkanker, dat is de meest voorkomende vorm van kanker bij jonge mannen. We weten, we weten – het is een beetje gênant. Om te leren hoe je een zelf-examen te doen, ga dan naar de zaadbalkanker Resource Center. Ook, overleg dan met uw arts over cholesterol, hoge bloeddruk en diabetes screening. Het is nooit te vroeg om te beginnen met het beschermen van uw hart.

sourc; JoAnn Manson, leider, afdeling van preventieve geneeskunde, Brigham en Women’s Hospital in Boston.