maretak extracten (pdqто): complementaire en alternatieve geneeskunde [] -veranderingen deze samenvatting (05/31/2013)

De PDQ kanker informatie samenvattingen worden regelmatig herzien en geactualiseerd als er nieuwe informatie beschikbaar komt. Dit deel beschrijft de laatste wijzigingen aangebracht in deze samenvatting met ingang van de datum te kiezen.

Co-enzym Q10 (algemeen bekend als CoQ10) is een stof die van nature in het lichaam. Het lichaam gebruikt het voor de celgroei en om cellen tegen schade die zou kunnen leiden tot kanker te beschermen (zie vraag 1); Dierproeven hebben aangetoond dat CoQ10 helpt het immuunsysteem beter werken en maakt het lichaam beter in staat om bepaalde infecties en vormen van kanker (zie vraag 5) te weerstaan; Klinische studies hebben aangetoond dat CoQ10 helpt het hart te beschermen tegen de schadelijke bijwerkingen van doxorubicine, een medicijn …

Deze informatie wordt geproduceerd en door de Nationa; Cance; Institute (). De informatie in dit onderwerp kan zijn veranderd sinds het werd geschreven. Voor de meest actuele informatie, contact opnemen met de Nationa; Cance; Institute via het internet website op http: /; cancer.gov of bel 1-800-4-KANKER.

 Public Information van het National Cancer Institute