lichte, matige of ernstige diarree – topic overzicht

Diarree wordt beschreven als een toename in de frequentie van stoelgang of een verlaging van de consistentie van de ontlasting die de afvoer van waterige, dunne ontlasting veroorzaakt. De ernst van diarree wordt bepaald door de grootte en het aantal stoelen doorgegeven binnen een tijdsperiode.

opluchting voor pijnlijke, itchinghemorrhoids nodig? Beter nog, hoe zou u willen flare-ups in de eerste plaats te voorkomen; Ongeveer 10 miljoen mensen in de wereld lijden aan aambeien, die gezwollen aderen in het rectum of rond de anus. Ze kunnen intern of extern zijn; Externe aambeien vaker leiden tot symptomen van pijn en jeuk wanneer geïrriteerd. Interne aambeien zijn over het algemeen pijnloos, maar kunnen bloedingen veroorzaken. “Ze kunnen helder rood rectale bloeden veroorzaken, maar als je bloeden, niet aannemen dat het …

Ernstige diarree verhoogt het risico op uitdroging door het veroorzaken van uw lichaam om grote hoeveelheden vloeistof snel te verliezen. Zorg ervoor dat uw inname van vloeistoffen, zoals water of een rehydratie drank te verhogen, en om naar te kijken op symptomen van uitdroging.

Aanhoudende diarree kan vele oorzaken, waaronder veranderingen in het dieet, spanning, het prikkelbare darm syndroom, en bepaalde medicijnen. Soms kan aanhoudende diarree een symptoom van een ernstige aandoening, zoals een chronische infectie, inflammatoire darmziekte, een malabsorptiesyndroom of colorectale kanker.

Ernstige diarree betekent dat meer dan 10 losse, waterige ontlasting in één dag (24 uur); Matige diarree betekent dat meer dan een paar ten hoogste 10 diarree ontlasting per dag; Milde diarree betekent dat je een paar diarree ontlasting in een dag.