kalium-Rougier

Kalium is nodig om goede gezondheid te behouden. Hoewel een evenwichtige voeding levert meestal al het kalium een ​​persoon nodig heeft, kan kalium supplementen nodig zijn door patiënten die niet genoeg kalium hebben in hun normale dieet of te veel kalium als gevolg van ziekte of behandeling met bepaalde geneesmiddelen hebben verloren.

Gebruikt Voor Kalium-Rougier

Er is geen bewijs dat kalium supplementen zijn nuttig bij de behandeling van hoge bloeddruk.

Gebrek aan kalium kan spierzwakte, onregelmatige hartslag, stemmingswisselingen, of misselijkheid en braken veroorzaken.

Injecteerbare kalium wordt toegediend door of onder toezicht van uw arts. Sommige vormen van orale kalium kan in de winkel verkrijgbaar zijn zonder recept verkrijgbaar. Omdat te veel kalium gezondheidsproblemen kan veroorzaken, moet je alleen kaliumsupplementen nemen als voorgeschreven door uw arts.

Voor een goede gezondheid, is het belangrijk dat u een evenwichtige en gevarieerde voeding te eten. Volg zorgvuldig elke dieetprogramma uw zorgverlener kan aanbevelen. Voor uw specifieke dieet vitaminen en / of mineralen nodig heeft, vraag uw zorgverlener voor een lijst van geschikte voedsel.

De volgende tabel bevat een aantal kalium-rijk voedsel.

De dagelijkse hoeveelheid kalium nodig is gedefinieerd op verschillende manieren.

Vanwege het gebrek aan kalium is zeldzaam, er geen ADH of ADH voor dit mineraal. Er wordt echter gedacht dat 1600-2000 mg (40 tot 50 milliequivalenten [mEq]) per dag voor volwassenen voldoende.

Het belang van het dieet

Onthouden

Als u het nemen van een voedingssupplement zonder voorschrift, aandachtig te lezen en volg de voorzorgsmaatregelen op het etiket. Voor deze supplementen, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op geneesmiddelen in deze groep of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals aan levensmiddelen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van kalium supplementen bij kinderen gebruik in andere leeftijdsgroepen, zijn ze niet verwacht dat verschillende bijwerkingen of problemen veroorzaken bij kinderen dan in volwassenen.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen. Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van kalium supplementen bij ouderen gebruik in andere leeftijdsgroepen, zijn ze niet verwacht dat verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen dan in jongere volwassenen veroorzaken.

Ouderen kunnen een groter risico op het ontwikkelen van hoge bloedspiegels van kalium (hyperkaliëmie).

Kalium supplementen niet aangetoond dat problemen veroorzaakt bij mensen.

Kaliumsupplementen overgaan in de moedermelk. Toch heeft dit geneesmiddel niet gemeld om problemen in de verpleging baby’s.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u één van deze voedingssupplementen, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik voedingssupplementen in deze klasse met een van de volgende geneesmiddelen wordt afgeraden. Uw arts kan besluiten om u niet te behandelen met voedingssupplementen in deze klasse of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik voedingssupplementen in deze klasse met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van voedingssupplementen in deze klasse beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die kaliumsupplement bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Kalium-Rougier zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Voor patiënten die de vloeibare vorm van dit geneesmiddel

Voor patiënten die de oplosbare korrel, oplosbaar poeder, of oplosbare tabletvorm van dit geneesmiddel

Voor patiënten die de verlengde afgifte tabletvorm van dit geneesmiddel

Voor patiënten die de verlengde afgifte capsule vorm van dit geneesmiddel

Voordat u Kalium-Rougier

Neem dit geneesmiddel onmiddellijk na de maaltijd of met voedsel om mogelijke maagklachten of laxerende werking te verminderen.

Neem dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven door uw arts. Neem niet meer van te nemen, hoeft het niet meer vaak, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Dit is vooral belangrijk als u ook het nemen van beide diuretica (plaspillen) en digitalis geneesmiddelen voor uw hart.

De dosis medicijnen in deze categorie verschillend voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van deze geneesmiddelen. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Correct gebruik van kaliumsupplement

Uw arts moet je vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken om te controleren of het medicijn goed werkt en dat de mogelijke bijwerkingen worden vermeden. Laboratoriumwaarden kunnen noodzakelijk zijn.

Gebruik geen zoutvervangers, eet zoutarm voedingsmiddelen, in het bijzonder wat brood en ingeblikt voedsel, of een drankje zoutarm melk, tenzij je wordt verteld te doen door uw arts, omdat deze producten kalium bevatten. Het is belangrijk om de etiketten zorgvuldig alle zoutarm voedingsmiddelen.

Neem contact op met uw arts voordat u begint met een fysiek trainingsprogramma, vooral als je uit de staat en het nemen van eventuele andere geneesmiddelen. Oefening en bepaalde geneesmiddelen kunnen de hoeveelheid kalium in het bloed verhogen.

Neem contact op met uw arts als u merkt blackish ontlasting of andere tekenen van maag of intestinale bloeden. Dit geneesmiddel kan leiden tot een dergelijke voorwaarde te verergeren, vooral wanneer genomen in tabletvorm.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Stop met het innemen van dit geneesmiddel en raadpleeg uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Kalium-Rougier

Kalium-Rougier Side Effects

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Soms kunt u zien wat lijkt op een hele tablet in de ontlasting na het nemen van bepaalde langdurige afgifte kaliumchloride tabletten. Dit is te verwachten. Je lichaam heeft het kalium geabsorbeerd uit de tablet en de schil wordt vervolgens uitgezet.

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.