geheimen padma lakshmi’s

Bravo’s Emmy Award-winnende treffer kookwedstrijd Top Chef schopte haar zesde seizoen vorige maand, dit keer onder de felle lichten van Las Vegas. En nogmaals, model-draaien-kookboek-auteur en nu televisiester Padma Lakshmi is co-host (samen met chef-kok Tom Colicchio), die beiden hebben Emmy Award aandacht in hun eigen recht aangetrokken als 2009 genomineerden voor beste reality tv-presentator.

Als gastheer betekent oordelen – en proeverij – honderden heerlijke gerechten opgezweept door de deelnemers van de show meer dan 14 calorierijk afleveringen. Met zo veel nadruk op voedsel, hoe verhoudt dit longtime foodie beheren om zo slank, slank en gezond te blijven? Lakshmi geheimen kunnen verrassen en inspireren.

Het grootste nieuws? Lakshmi is niet bang voor koolhydraten. Ze eet pasta. En brood. In feite, een van haar favoriete Top Chef maaltijden was een klassieke Spaanse gerecht van fideos (zeer dunne capellini-achtige noedels) met mosselen en saffraan, geserveerd door seizoen 2 Top Chef winnaar Ilan Hall. Lakshmi geniet grondig andere lekkernijen, door de manier, met inbegrip van gegrilde kaas en ja, spek.

Blijkt dat, wat de experts zeggen over dieet en lichaamsbeweging zijn de sleutel tot gewicht onder controle is waar. Lakshmi werkt veel. “Ik ben naar de sportschool acht keer in de afgelopen 10 dagen,” zegt ze. “Ik zou liever de helft van mijn leven doorbrengen in de sportschool en eet wat ik wil dan zitten op mijn kont en verhongeren.” Gym tijd is niet verslappen-off time, van cours; Lakshmi zegt dat haar workout routine omvat tillen gewicht en royale hoeveelheden cardio op de StairMaster, loopband of elliptische machine.

Gorgeous Lakshmi kan er perfect uitzien, maar net als de rest van ons, ze draagt ​​een aantal lichaam (en het lichaamsbeeld) littekens. Een auto-ongeluk op 14 liet een zeven-inch gearceerde litteken langs haar rechterarm, die al jaren maakte het moeilijk voor haar om zich te boeken voor het modelleren in de zomer shows. Toen de legendarische fotograaf Helmut Newton vertelde haar dat hij eigenlijk vond het litteken, want het maakte haar “ziet eruit als iemand met een verleden,” Lakshmi stopte schamen. “Als iemand van dat kaliber in uw vakgebied planten die zaad,” zegt ze, “het is een krachtige boodschap.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Kip, chocolade, salades, desserts, soep