geen excuses: eet je groenten en fruit

Wat is jouw excuus? We weten allemaal dat groenten en fruit onze gezondheid op een krachtige manier kunnen verbeteren. Maar we lijken te blijven komen met redenen waarom we niet meer van hen kan eten.

Verschillende recente studies hebben aangetoond dat we gewoon niet genoeg eten te produceren. Bijvoorbeeld, onderzoekers van de Johns Hopkins University gekeken naar de gegevens van twee nationale onderzoeken, die bijna 24.000 mensen opgenomen. Gedurende een periode van 24 uur, slechts 11% meldde het eten van de aanbevolen twee of meer porties fruit en drie of meer porties groenten.

In 2005, minder dan een derde van de volwassenen gemeld eten van minstens twee dagelijkse porties fruit per dag, en 27% zei dat ze aten drie of meer porties groenten, volgens een rapport van de CDC.

Dit zijn geen grootse doelen hier. Veel voedingsdeskundigen beweren dat vijf porties per dag van groenten en fruit is het absolute minimum.

Dus waarom kunnen we hen te ontmoeten? Hier zijn een aantal gemeenschappelijke excuses die we maken voor het niet eten van onze groenten en fruit, samen met tips over hoe een ieder te overwinnen.

“Uit het oog, uit het hart” is de sleutel hier. Als groenten en fruit zijn niet voor ons als we eten of kiezen wat te eten, we hebben minder kans om ze te eten.

Hoe dit excuus te overwinnen

Sommige mensen zeggen dat ze geen eten te weinig groenten en fruit, omdat ze gewoon niet geïnteresseerd. Het is leuker om frieten of nacho’s te eten.

Kristi Thaete, MS, RD, een klinische diëtist voor Overland Park Regional Medical Center in Kansas, zegt dat haar klanten vaak verwachten dat groenten saai zal zijn of smaak slecht.

Hoe dit excuus te overwinnen

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Kip, chocolade, salades, desserts, soep