de voorbereiding van uw afspraak

Er zijn geen speciale voorbereidingen u moet maken voordat uw afspraak. Uw arts zal moeten kijken naar je blote benen en voeten om spataderen te diagnosticeren en erachter te komen welke behandeling het beste voor uw aandoening zou kunnen zijn.

Uw huisarts kan u adviseren om een ​​arts die is gespecialiseerd in de ader omstandigheden (fleboloog), een vasculair chirurg of een arts die behandelt huidaandoeningen (dermatoloog of dermatologie chirurg) te zien. In de tussentijd zijn er een aantal stappen die u kunt nemen om voor te bereiden op uw afspraak en begin uw zelfzorg.

Uw tijd met uw arts is beperkt, dus het opstellen van een lijst van vragen kan u helpen het meeste van uw tijd samen. Een aantal fundamentele vragen te stellen aan uw arts omvatten

Uw arts zal waarschijnlijk vragen u een aantal vragen. Klaar zijn om ze te beantwoorden kunnen voorbehouden tijd te gaan over alle punten die u wilt meer tijd door te brengen. Uw arts kan vragen

Nog voordat uw afspraak, kunt u beginnen met zelfzorg. Probeer niet te staan ​​of zitten in een positie voor een lange tijd, verheffen je benen als je gezeten hebt, en ongemakkelijk schoeisel en strakke sokken of kousen te voorkomen.

een bezoek aan uw arts

Wat je kunt doen

Wat te verwachten van uw arts

Wat u kunt doen in de tussentijd