de voorbereiding van uw afspraak – hersenen AVM (arterioveneuze misvorming)

Wat je kunt doen

Wat te verwachten van uw arts

Wat u kunt doen in de tussentijd

Hersenen AVM kan worden vastgesteld in noodgevallen onmiddellijk na bloeding (bloeding) heeft plaatsgevonden. Het kan ook worden gedetecteerd nadat andere symptomen gevraagd een hersenscan.

Maar in sommige gevallen, hersenen AVM wordt gevonden tijdens de diagnose of behandeling van een niet verwante aandoening. Je kan dan worden doorverwezen naar een arts opgeleid in de hersenen en het zenuwstelsel voorwaarden systeem (neuroloog of neurochirurg).

Omdat er vaak veel te bespreken, is het een goed idee om goed voorbereid te zijn voor uw afspraak te komen. Hier zijn enkele tips om u te helpen klaar voor uw afspraak te krijgen, en wat te verwachten van uw arts.

Uw tijd met uw arts is beperkt, dus het opstellen van een lijst van vragen van tevoren zal u helpen de meeste van uw tijd samen. Voor de hersenen AVM, een aantal fundamentele vragen aan uw arts te omvatten

Uw neuroloog is het waarschijnlijk om te vragen over uw symptomen, indien van toepassing, voeren een lichamelijk onderzoek en planning tests om de diagnose te bevestigen.

De tests verzamelen van informatie over de grootte en de locatie van de AVM te helpen direct uw behandeling opties. Hij of zij kan vragen

Vermijd elke activiteit die kan uw bloeddruk verhogen en zet druk op de hersenen AVM, zoals zwaar tillen of persen. Vermijd ook het nemen van bloedverdunnende medicijnen, zoals warfarine.