de voorbereiding van uw afspraak – hartritmestoornissen

Wat je kunt doen

Wat te verwachten van uw arts

Als u denkt dat u een hartritmestoornissen hebben, een afspraak maken met uw huisarts. Als een hart aritmie vroeg wordt gevonden, kan uw behandeling eenvoudiger en effectiever zijn. Uiteindelijk, echter, kunt u worden doorverwezen naar een arts opgeleid in hartaandoeningen (cardioloog).

Als je hart aritmie aanhoudt voor meer dan een paar minuten of gaat gepaard met flauwvallen, kortademigheid of pijn op de borst, een bezoek aan uw arts of uw lokale alarmnummer of iemand rijdt u naar de dichtstbijzijnde spoedeisende hulp.

Omdat afspraken kunnen kort zijn, en omdat er vaak veel te bespreken, is het een goed idee om voorbereid te zijn voor uw afspraak. Hier is wat informatie om u te helpen klaar voor uw afspraak te krijgen, en wat te verwachten van uw arts.

Uw tijd met uw arts is beperkt, dus het opstellen van een lijst van vragen zal u helpen de meeste van uw tijd samen. Lijst uw vragen van de belangrijkste tot de minst belangrijk in het geval de tijd om is. Voor hartritmestoornissen, een aantal fundamentele vragen aan uw arts te omvatten

Uw arts zal waarschijnlijk vragen u een aantal vragen. Klaar zijn om ze te beantwoorden kunnen voorbehouden tijd te gaan over alle punten die u wilt meer tijd door te brengen. Uw arts kan vragen