de bof

De meest voorkomende symptomen van bof koorts, hoofdpijn, spierpijn, vermoeidheid, verlies van eetlust en vervolgens begin van bof (gezwollen en gevoelige speekselklieren onder de oren – aan één of beide zijden).

Als het duurt slechts een zaadcel en een ei om een ​​baby te maken, waarom moeten mensen maken zoveel sperma? En hoeveel zaadcellen worden beschouwd als normaal? Hoe lang het sperma leven? Kunnen ze overleven buiten het lichaam? Leest men stoppen met het maken van sperma als ze ouder worden? Is er iets dat je kunt doen om de productie van zaadcellen te verhogen of verbeteren van de gezondheid van uw sperma; werpt een blik op de feiten over sperma en geeft antwoord op deze en andere veelgestelde vragen.

De symptomen verschijnen meestal 16-18 dagen na infectie, maar deze periode kan variëren van 12-25 dagen na de infectie.

Ernstige complicaties zijn zeldzaam. Toch kan de bof leiden

Er is ook een aantal vermoeden dat de bof kan leiden tot spontane abortus (miskraam), met name in het begin van de zwangerschap. Maar meer bewijs is nodig om deze vereniging te bevestigen.