beheer van de buitenwereld

De wereld kan een enge plek voor een oudere persoon. Als u een verzorger bent, kunnen deze tips helpen u uw geliefde te helpen

Zorg ervoor dat Moeder voert identificatie en uw contactgegevens met haar wanneer ze uit het huis.

Controleer of uw ouder of grootouder auto goed onderhouden is. Controleer vaak voor problemen met de ruitenwissers, de banden en de remmen.

Zelfs degenen die veilig rijden met de dag kunnen nachtblindheid, wat gebruikelijk is bij oudere volwassenen lijden. Ride samen met je geliefde op gezette tijden op verschillende tijdstippen van de dag om deze vaardigheden te beoordelen.

AARP (voorheen de Vereniging van Gepensioneerden Personen) biedt veiligheid van de bestuurder informatie. Het is ontworpen om te helpen bij het oplossen van een groot deel van de problemen die oudere bestuurders te ontwikkelen, zoals wordt verblind door de felle koplampen. Een oplossing is om uw ouder ouder speciale bril schittering-reductie.

Verwijder de distributeur dop van Mom’s auto of neem de sleutels als ze niet moet rijden, maar is dat echt koppig erover. Verlies van de rijvaardigheid kan zeer verstorend voor senioren – velen beschouwen het als de meest moeilijke verandering die zij onder ogen te zien. Herkennen dit en werken aan het opzetten van praktische transport alternatieven, zodat mama niet het gevoel helemaal gestrand.

Neem de tijd om papa nodig het openbaar vervoer routes te leren (van en naar de senior centrum, bijvoorbeeld). Begeleiden hem de eerste paar keer om ervoor te zorgen dat hij weet wat te doen in het geval er glitches.

Geweldig cadeau idee: een kleine portemonnee gevuld met een aanbod van transport tokens of de juiste verandering als je moeder met behulp van een hogere korting pass.

Veel individuele organisaties bieden vervoer van en naar hun faciliteiten of vergaderingen. Voorbeelden zijn ziekenhuis of senior center shuttles, of een kerk of synagoge carpools. Zorg ervoor om te kijken naar deze opties als mama heeft behoefte aan een manier om het kantoor van de dokter of om religieuze diensten te krijgen.

Als je de kosten optellen van het bezitten van een auto – betalen voor verzekeringen, gas, en onderhoud, plus tol – het kan niet naar buiten komen om veel meer dan je ouders zou doorbrengen als hij huurde een privé-auto dienst, in de veronderstelling dat hij doesn ‘ t rijden meer dan een paar keer per week.